Categories
Online shopping cart Pelaburan Perniagaan internet SEO ( Search Engine Optimization ) Web & Blog Activity

Alang-Alang Nak Berniaga Online

Contoh sistem kedai online yang ringkas,mudah,mesra pengguna dan mantap. Boleh dijadikan garis panduan ringkas untuk pemilik sistem yang baru terjun dalam bidang ini.

Assalamualaikum,

Masih ramai orang Malaysia yang berniaga secara online tetapi masih menggunakan platfom orang lain yang diberi secara percuma. Tidak berminat untuk tukar plan ke?.

Untuk peringkat permulaan pada pendapat admin memang okay, kalau guna platfom orang lain terutama yang percuma ( baru mula bajet pun kurang ). Tetapi kalau sudah bertahun-tahun lamanya dan masih lagi bergantung harap kepada platfom percuma yang disediakan oleh pihak lain rasanya itu sangat tidak wajar.

Untuk peniaga online yang perlukan blog + sistem kedai online. Kos untuk 2 platfom ini tak sampai RM500 ( jimat berbanding buka kedai secara offline ). Bersifat kawalan penuh dan bebas untuk mengatur apa saja plan perniagaan online yang sedang dijalankan.

Di sini pihak admin telah siapkan satu contoh terbaru ( untuk ruj sahaja, kerana sistem tersebut telah beroperasi 100%) yang boleh dijadikan garis panduan pemasangan sistem yang ringkas dan mantap untuk perniagaan anda.

Spesifikasi

  1. Ringkas
  2. Mesra SEO
  3. Mesra pengguna dan admin
  4. Ringkas dan mesra smartphone ( keperluan terkini ).
  5. Dan banyak lagi.

Contoh sistem yang dipasang sila rujuk disini http://niaga24jam.com/hangouts

Sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, anda boleh whatsapp/telegram/wechat/viber/line/call ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *