Categories
Perniagaan barangan bundle

Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original?

Bagi abang-abang dan kakak-kakak di luar sana dan yang tengah tercari-cari barang apa yang sesuai untuk dibuat bisnes supaya boleh dapat income yang solid, boleh laaaaaaaa try berniaga beg bundle original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa yang syoknya berniaga beg bundle original?. Emmmmm,  senang nak jual dan tak banyak karenah. Lagi satu bab paling syok sekali ( yang tadi syok sahaja tetapi bila  masuk bab untung teruih jadi paling syok ) margin untungnya tinggi.

Beg bundle original tak banyak orang jual dan barang pulak limited stok. Bagi abang-abang dan kakak-kakak di luar sana dan yang tengah tercari-cari barang apa yang sesuai untuk dibuat bisnes supaya boleh dapat income yang solid, boleh laaaaaaaa try berniaga beg bundle original ( beg pun kena tengok juga, bukan semua boleh masuk market ). Lagi satu perkara, mana-mana produk yang bersangkutan dengan wanita terutamanya beg tangan, anda tidak perlu bimbang laaaaaaaaa bab tak boleh jual ni semua. Depa kalau sudah jatuh cinta dengan sesuatu produk, pergghhhhh pasti jadi beli punya cuma lambat dengan cepat sahaja. Nak pulak barangan original, rare dan limited edition ( hasil pemantauan dan kaji selidik syok sendiri tetapi tahap high laaa ).

Jangan lupa beg kulit baru atau bundle ni dia tak ada expire date ( ada ka tak ada? ). Lagi lama lagi tinggi nilainya tetapi kena tengok brand dan ciri-cirinya juga ( bukan semua brand boleh buat stok ). Adakalanya harga  sangat keras dan diluar batas pemikiran, ini semua disebabkan ciri-ciri beg tersebut.

Nak layan bisnes beg bundle original tau tengok stok terkini, join channel Telegram t.me/begbundlemalaysia.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: peminat barang bundle lelaki dan perempuan, tak kira jenama kita geng.

Be the first to write a review

One reply on “Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *