Categories
Dropshipping PKP

Bisnes Musim PKP Komisen Tinggi Hanya Dari Rumah

Sesuai untuk semua lapisan masyarakat yang terkesan dengan PKP…

Bismillah,

Ini bisnes dropship. Bisnes yang sangat sesuai di musim PKP kerana paling mudah untuk setup, jimat kos, kurang risiko dan boleh dibuat secara sepenuh masa dan juga part time….jika dapat, pilih HQ dropship yang bagi komisen lumayan dan tinggi dan yang ada pasukan sokongan…

Step pertama…

  1. Join channel dropship bangsawan t.me/portdropship ( kata bangsawan itu hanya gimik ).
  2. Buat satu channel percuma yang disediakan oleh Telegram untuk dijadikan sebagai tapak jualan dan pusat mengumpul database pengguna.
  3. Lengkapkan segala maklumat asas yang diperlukan seperti gambar produk, info tentang produk dan aturan mudah untuk berurusniaga. Produk boleh diambil dari channel t.me/portdropship.
  4. Jemput sahabat handai, adik beradik terdekat yang sudi memberi sokongan padu untuk join channel tersebut.
  5. Step seterusnya, join group iklan yang bersepah dalam platfom Telegram, join instagram, join group whatsapp, join FB, buka channel Youtube untuk bisnes, buka akaun Shopee dan yang lain-lain tu silaaaa cari sendiri jika berhajat kepada yang lebih terkedepan dari cadangan tadi. Kenapa kena join semua platfom tersebut? kerana…selaku seorang agen dropship, tugas utamanya adalah kena rajin buat kempen dan iklan supaya boleh cipta jualan sebanyak yang boleh dari aktiviti tersebut. Tiada jualan tercipta, makanya tiada pendapatan buat agen drosphip. Giiitewwwww…
  6. Ulang step no 4 sampai menjadi.
  7. Jika tidak menjadi, dapatkan bantuan dari pasukan sokongan yang disediakan oleh team dropship tersebut. HQ dropship yang tidak sediakan bantuan sokongan kepada agen, elok dilupakan sahaja perkhidmatan dropship tersebut kerana dropship ini sama seperti bisnes yang lainya juga iaitu jadi susah jika tidak tahu cara-cara menjalankanya. Jalan terbaiknya ketika ada masalah adalah dapatkan bantuan dari pasukan sokongan.
  8. Step seterusnya ulang step no 4 dan step no 5  dan begitulah seterusnya sampai bila-bila.

Step kedua….

Segala step pertama tadi sudah diusahakan tetapi tetap tidak membuahkan hasil….tok sah buang masa lama-lama, cuba bisnes yang lain pulak tetapi usaha step pertama tadi dijadikan part time…itu habuan dia… 😎 :mrgreen: 

Perkhidmatan dropship diatas, disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *