Categories
Aktiviti Hujung Minggu Online shopping cart Perniagaan internet Produk terbaru

Blog dan sistem kedai online

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan sekalian,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi. Ini merupakan pakej pemasangan blog bersama sistem kedai online dari saya untuk tahun ini.Projek ini dibagunkan khusus untuk para peniaga internet yang baru dan juga yang lama.Projek ini diberi nama blog dan juga sistem kedai online.

Projek ini dibangunkan khusus untuk memberi tumpuan dan juga peluang kepada  para peniaga internet yang baru menceburkan diri dalam dunia perniagaan internet untuk memiliki blog yang lengkap dengan sistem kedai online.Sebagai seorang peniaga internet, jika tidak memiliki blog atau laman web yang bercirikan sistem kedai online ianya boleh dianggap sebagai satu kerugian yang  sangat besar di zaman sekarang ini.Dengan adanya blog  atau laman web yang dilengkapi dengan sistem kedai online, ianya dapat membantu melancarkan lagi aktiviti perniagaan internet yang dijalankan supaya dapat disebar luaskan lagi pengaruhnya.

Kenapa perlu ada konsep blog dan sistem kedai online?

Konsep blog dan sistem kedai online ini adalah konsep blog yang mudah dan ringkas untuk kegunaan peniaga internet pada peringkat permulaan. Konsep ini hanya sesuai untuk peringkat permulaan sahaja dan juga sesuai untuk dijadikan platfom pertama untuk menguji sejauh mana keupayaan perniagaan internet yang bakal dijalankan dan dapat mencapai sasaran seperti mana yang diharapkan.Seperti mana yang telah sedia maklum untuk perniagaan internet yang berskala besar ianya tidak sesuai untuk diguna pakai.Bagi yang berminat untuk melanggan pakej blog dan sistem kedai online ini sila rujuk dibawah:

Kelebihan blog dan sistem kedai online:

 1. Mesra pengguna dan pemilik.
 2. Mesra dengan enjin pencari seperti Google, Yahoo, Bing dan banyak lagi ( SEO ).
 3. Mudah dan ringkas.
 4. Sesiapa sahaja mampu untuk mengendalikannya.
 5. Reka bentuk yang menarik dan kemas
 6. Page loading yang laju
 7. Tiada had muka surat dan produk
 8. Lengkap dengan sistem pembayaran terkini

Kelebihan yang disediakan oleh pihak saya jika melanggan pakej ini:

 1. Tutorial secara percuma
 2. Domain name percuma untuk satu tahun pertama
 3. Bantuan sokongan selama setahun
 4. Template boleh ubah dan tiada had
 5. Bantuan khidmat nasihat pemasaran secara percuma

Bagaimana untuk melanggan perkhidmatan ini?

Bagi tuan-tuan dan puan-puan yang berminat dengan pakej pemasangan blog bersama sistem kedai online yang sedang diwar-warkan ini, sila tinggalkan hasrat tuan-tuan dan puan-puan diruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.Pihak saya akan menghubungi pihak tuan-tuan dan puan-puan sebaik sahaja maklumat tersebut diterima.

Berapa harga pakej blog dan sistem kedai online ini ?

Sebelum berkahirnya 31/08/2011 harga yang ditawarkan adalah RM150 sahaja.Selepas berakhirnya tarikh tersebut harga baru bagi pakej ini adalah RM200.Jika tuan-tuan dan puan-puan betul-betul berminat dengan pakej ini sila buat tempahan dari sekarang. Sila maklumkan kepada pihak saya melalui ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah. Jika pihak saya tidak menerima sebarang status terkini berkenaan tempahan awal tersebut selepas sebulan dari tarikh berkahirnya promosi harga RM150 tersebut.Pihak saya beranggapan bahawa tempahan tuan-tuan dan puan-puan telah terbatal dengan sendirinya.Harap maklum.

Demo laman blog bersama sistem kedai online

Untuk merasai sendiri bagimana aksi blog bersama sistem kedai online yang di  war-warkan ini, tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk disini:

Sampai disini sahaja, semoga maklumat ini bermanfaat untuk tuan-tuan dan puan-puan sekalian.Jangan lupa, jika berminat dengan tawaran ini sila tinggalkan hasrat-tuan-tuan dan puan-puan diruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Blog dan sistem kedai online”

Saya ingin membeli sepasang STOKIN KESIHATAN KLIFE, sila hubungi saya di talian
019 2515955.
Terima kasih.

Baharom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *