Categories
Perniagaan internet Sharing Is Good

Blog murah, kemas dan harga berpatutan

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi, Tuan-tuan dan puan-puan nak cari tempat yang boleh buat blog dengan kos yang murah, kemas dan dengan harga pemasangan yang berpatutan?.

Yang sebenarnya tuan-tuan dan puan-puan telah pun sampai ditempat yang betul pada kali ini dan saya boleh pasangkan kemudahan tersebut untuk tuan-tuan dan puan-puan sekalian.Kerja saya sememangnya pasang blog dengan kos yang murah, mudah dan kemas.Kerja ini sebenarnya saya telah buat sejak dari tahun 2008 lagi.Kiranya sudah hampir dekat 3 tahun ++ kerja ini saya lakukan.

Ini maklumat tambahan berkenaan topik kali ini, blog yang saya bangunkan ini sesuai untuk digunakan sebagai  platfom blog untuk mencari duit + blogging. Dua kemudahan tersebut sememangnya telah di selitkan di dalam sistem blog yang saya pasang. Di samping itu juga blog yang saya pasang ini juga turut di masukkan didalamnya sistem kedai online.Di mana sistem ini adalah sistem sokongan yang di selit masuk untuk menambahkan lagi kekuatan blog yang saya bangunkan ini. Semua ini untuk kemudahan  berblogging dan juga untuk menghasilkan pendapatan dari blog tersebut dan ini bukan lah sembarangan blog.

Selain dari itu, blog ini juga  telah dipasang supaya ianya mesra dengan enjin pencari.Makanya dengan adanya kemudahan ini, blog yang dipasang ini sememangnya senang dan mudah untuk dijumpai dalam senarai enjin pencari.Menarik kan ? dan semua ini telah diadaptasikan dari pengalaman saya sendiri yang telah diguna pakai sejak dari 2006  lagi.

Hasil kerja saya tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk dekat sini: http://niaga24jam.com/pakej-bina-laman-web-perniagaan/

Harga untuk projek ini adalah RM 200 / 210. Kalau berminat sila guna ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah untuk membuat sebarang tempahan.

Sekian terima kasih dan  selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *