Categories
Pengedar & Pembekal Barang Perniagaan Perniagaan barangan bundle Perniagaan Kasut

Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original

Lambat kena tinggai. Produk laku keras dan tinggi permintaan. Margin untung boleh mencecah sehingga 20% ke 80%. Stok untuk kegunaan pemborong yang berskala kecil dan sederhana. Baca maklumat lanjut dekat blog ini.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lambat kena tinggai, macam tu lah lagaknya kalau terlibat dalam bidang perniagaan. Otak kena ligat dan cepat rebut peluang yang ada.

Barang laku keras edisi pertengahan tahun 2015, antaranya kasut sukan leo, asia sport, converse, vans, boot tetikal jenama delta, 511, magnum, red wing, dr martens dan beg bundle original.

Status kasut semuanya baru dan stok kasut kebanyakannya dibawa dari negara Thailand dan Vietnam ( stok dari China tak ambil ). Harga bermula dari RM 22.50 sehingga RM 300 sepasang dan minimum untuk aktiviti borong 5 pasang ke atas. Kualiti kasut 10/10 dan margin keuntungan dianggarkan 20% ke 80% dari harga borong sedia ada (keuntungan runcit ikut kretiviti peniaga ).  Untuk beg bundle sila hubungi pihak admin( kualiti 8/10 ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

15 replies on “Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original”

Salam hormat tuan, stok tak banyak laaa….ni tetapi kalau nak try boleh saya tengok produk dekat kedai online saya di niaga24jam.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *