Categories
Properties For Sale

Cara Mudah Untuk Jual Rumah Di Internet

Dengan kepakaran pemasaran menggunakan teknik SEO yang sedia ada, kini urusan jual beli harta tanah menjadi lebih mudah. Semua bakal pembeli akan disedut dari search engine. Berminat untuk mencuba?, sila contact pihak admin.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada rumah yang hendak dijual tetapi tidak tahu caranya bagaimana dan dimana?. Apa kata cuba teknik SEO.

Cara ni pihak admin selalu guna untuk iklan produk fizikal seperti kasut, makanan, suppliment dan produk-produk lain dari Thailand. Rasanya, kalau guna untuk iklan rumah dan tanah memang sesuai sangat-sangat. Iklan akan dipamerkan di dalam senarai search engine seperti Google, yahoo dan Bing. Tetapi pihak admin lebih suka guna Google search, kerana majoriti pengguna internet di Malaysia suka guna Google search dan statistik kepenggunaan 93% berbanding yang lain-lain.

KENA BAYAR ATAU TIDAK?

Penyenaraian adalah percuma, bila sudah terjual baru tolak komisen 1% atau 2%.

BERAPA LAMA IKLAN INI AKAN DIPAMERKAN?

Sehingga terjual atau iklan ditarik balik.

BAGAIMANA IKLAN INI BERFUNGSI?

iklan akan dipamerkan di dalam senarai search engine page 1 dan page ke 2 sahaja. Peratus untuk mendapat petanyaan dan pembeli dari kaedah SEO adalah sangat tinggi. Kebiasaanya pencari maklumat atau pembeli yang datang dari search engine adalah PEMBELI SEBENAR yang berpotensi.

Malumat lanjut kerja-kerja penyenaraian harta tanah yang hendak dijual sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *