Categories
Research & Development

Cara Tambah Pendapatan Time Kegawatan Ekonomi

Hee..heeeee…siapa yang tak mau jika diberi peluang kan?. Time-time gawat ni dan duit pulak susah nak dapat……emmmmmm apa lagi nak di kata kan. Yang bestnya komitmen pulak tinggi( hutang banyak katakan )……habih meter laaa pikiar…..apa lagi. Nak tau caranya untuk cipta sistem putaran duit dari tangan ke tangan untuk warga miskin?…..baca dekat sini…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hee..heeeee…siapa yang tak mau jika diberi peluang kan?. Time-time gawat ni dan duit pulak susah nak dapat……emmmmmm apa lagi nak di kata kan. Yang bestnya komitmen pulak tinggi( hutang banyak katakan )……habih meter laaa pikiar…..apa  lagi.

Jadinya, apa yang perlu dibuat. Al-kisahnya, 4 ke 5  tahun yang lepas admin ada belajar satu teknik money game pusing sana-pusing sini ( tetapi tak pernah apply pun, belajar sekadar untuk diambil tahu sahaja ). Pokok ceritanya, yang tu semua adalah sistem tolong menolong dan bantu-membantu antara satu sama lain untuk mengatasi masalah yang berkaitan kekurangan sumber kewangan ( manipulasi sistem putaran duit untuk manfaat dan kebaikkan secara bersama ). Time sekarang memang sesuai sangat-sangat untuk diaplikasikan sistem tersebut ( sistem kebebasan kewangan ). Admin tak suka cara ni, sebab ada sangkut paut dengan akta pengubahan wang haram ( emmm tak pasti laaa pulak tang mana haramnya ). Projek dibangunkan atas inisiatif manusia-manusia yang berada dalam kesusahan dan mereka mengumpul dana mengikut keperluan masing-masing untuk matlamat dan untuk satu tujuan yang akan dikongsi secara urutan bersistem ( macam sistem kutu laaa juga ). Geng skim cepat kaya dan kaki sistem piramid telah memanipulasi sistem ini untuk mencipta kekayaan individu secara cepat  sehingga menyebabkan sistem boleh tepu. Mak aaiiiii panjang laaaaa pulak ceritanya…..

Admin tak mau aplikasikan sistem ini jika tujuannya semata-mata untuk mencipta kekayaan peribadi ( nak beli rumah 10 tingkat, kereta mewah, melancong ke sana-ke sini dan macam-macam lagi laaa yang mana bersangkutan dengan nafsu yang rakus ) tetapi jika untuk kepentingan warga miskin dan untuk survival sejagat, admin setuju sangat-sangat lah untuk bantu dan run sistem ini ( boleh bantu untuk buat sampai berjaya ) memandangkan dah ramai orang Malaysia amnya perlukan duit untuk ikhtiar hidup, admin cadangakan supaya buat lah sistem bantu membantu sesama orang susah ( orang kaya dia ada dunia dia sendiri dan simpatinya hanya dibibir sahaja ). Haaaaa…haaaaaaaa……….

Lagi satu pokonya yang hendak disampaikan…………………… kalau rasa susah, jadinya kena bersusah payah lah untuk bantu diri sendiri supaya dapat keluar dari sistem kesusahan ( mengikut hukum akal ).

Nak run sistem tolong menolong ini, boleh whatsapp/telegram dekat admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.