Categories
Aktiviti Hujung Minggu Marketing Perniagaan Sharing Is Good

Tambah Hasil Jualan Dengan Tip Ringkas Ini

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi, macam mana nak tambah lagi hasil jualan?

Mungkin tip ini berguna untuk tuan-tuan dan puan-puan. Dekat sini saya hanya akan bawa masuk salah satu darinya sahaja.

Caranya mudah sahaja,

  1. Cuba jual atau tawarkan apa-apa produk yang sentiasa dicari oleh pembeli dan yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi dipasaran.
  2. Teknik pemasaran sedia ada. ( bahagian penting ) Teknik pemasaran merupakan medium penting untuk menyebar luaskan maklumat berkenaan perniagaan kita. Cuba bayangkan, jika maklumat berkenaan kuih tradisional yang kita jual dapat sampai kepengetahuan manusia yang berada di Malaysia amnya sebanyak 10 juta orang. Dalam 10 juta orang, 5% bertindak untuk membuat tempahan kuih tradisional tersebut. Setiap unit kuih tradisional untungnya RM 0.25 sen, banyak tu untungnya.

Cara ini lebih mudah dan berdasarkan pengalaman saya, cara ini telah berjaya meningkatkan hasil jualan saya sebanyak 200% dari yang sedia ada.

Nak tahu medium pemasaran yang sesuai dan yang jimat kos, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Categories
Aktiviti Hujung Minggu

Selain Makan Ubat, Sakit Lutut Juga Boleh Dirawat Dengan Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada lagi yang sakit lutut dan yang dah bertahun-tahun menahan sakit dan tak mau juga pulih-pulih?….ada?…ada?…

Prosesnya sangat simple…

Jika ada……sila amati masej ini. Buat masa ini, jika ada masalah sakit lutut yang bersangkutan dengan urat saraf, insyaallah admin boleh bantu untuk memperbetulkannya kembali mengikut spesifikasi ilmu yang admin telah terima dan cara yang dipraktikkan hanyalah kaedah memperelokkan kembali saluran urat saraf yang bermasalah. Perkidmatan tersebut diberikan kepada mereka-mereka yang tak suka telan ubat, takut kena inject dan segala bagai lagi. Prosesnya sangat simple iaitu repair dan setting semula saluran peredaran darah supaya dapat berjalan dengan elok dan itu sahaja yang dipraktikkan.

Biasanya jika rawatan tersebut hendak ditakdirkan akan menjadi, kesan awal akan mula dirasai dalam tempoh 6 ke 12 jam selepas sesi rawatan dilakukan. Proses untuk repair lutut dan setting  semula saluran darah ini akan mengambil masa 10 hingga 15 minit macam tu sahaja….insyallah jika ada rezeki sembuh lah ia.

Emmmm, macam tu laa kisahnya..

Untuk try cara ini, kena whatsapp / telegram admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Categories
Aktiviti Hujung Minggu

Jersi Bola Dari Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, harga terkini jersi bola gred player issue yang admin dapat dari supplier pada 27/8/2017 sekitar RM40 macam tu untuk sehelai…perghhh…boleh tahan juga harganya tetapi memang sepadan laaa dengan kualiti jersi yang admin dapat tu.

Jersi gred player issue……

Nak tengok macam mana kualiti jersi gred player issue dari Thailand yang terkini?. tuu haaa dekat bawah tu. Dapat bawa masuk ke market international dan jual balik pada harga $40 + postage pun cantik sangat-sangat dah…..saja nak bagi klu……….heeee…heeeee. Jersi ni semua dah ada buyer yang tumpang order dari jauh, katanya nak pergi beli sendiri jauh sangat…..dah kebetulan admin selalu ke sana, jadinya harung sekali laaaaa….harga tadi bukan harga jualan runcit rasanya….itu harga supplier dengan reseller….

Jersi_made_in_Thai

Jersi kebangsaan out of stock…….

Harga yang admin dapat tu adalah harga kawan-kawan berbisnes, disebabkan sudah kenal lama dengan supplier. Yang bestnya, semua jersi dari kebanyakkan pasukan terkenal, ada dibekalkan oleh supplier ini dan untuk jersi kebangsaan Malaysia, sejak dari awal-awal lagi dah out of stock…..perghhhhh memang laku keras jersi tu……….( jersi champion katakan )…………..Eeemmmmm untuk members baru, admin tak pasti laaa berapa pulak harga yang supplier tu akan bagi ( kena pandai bicang )….Paling kurang RM 45 macam tu rasanya…..walauapapun, kualiti jersi yang admin dapat tu memang puas hati sangat-sangat dan jika nak guna untuk buat bisnes diperingkat international rasanya dah boleh lepas sangat-sangat tetapi kena berani declare under barang copy ori, itu pun jika berani laaaaa…heeee…heeee. Jika terima surat / email amaran, cepat-cepat buang dari senarai. Biasanya, amaran awal akan hadir sebelum tindakkan tegas diambil kepada yang engkar dari pihak pengeluar terlebih dahulu tetapi jika dah dapat surat amaran pun masih nak tunjuk sikap keras kepala juga…..mau tau laaaa risikonya nanti…

Nak tau macam mana nak order jersi gred player issue dan second ori dari Thailand?, boleh masej pihak admin untuk bantuan susulan. Pihak admin tak supply tapi boleh bagi petua dekat mana nak dapatkan stok dan jersi-jersi ni semua…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.