Categories
Aktiviti Hujung Minggu Client Perniagaan

Abang Mat Tukang Besi Kawasan Jitra, Tunjang, Changlun, Alor Setar Dan Arau

Bismillah,

Sila lihat di sebelah beberapa koleksi terkini kerja besi yang telah berjaya disiapkan oleh pasukan Abang Mat sebelum PKP 3.0 penuh.

Cakap saja….apa jenis kerja besi yang hendak dibuat, Insyaallah pasukan tukang besi Abang Mat akan cuba siapkanya seberapa cepat yang boleh. Deposit 50%, baki kena bayar sampai habis bila kerja SUDAH siap sepenuhnya. Pakej hutang tidak disediakan.

Team Abang Mat buat kerja besi untuk awning, stainless, grill, sangkar haiwan, pintu pagar dan lain-lain lagi ikut permintaan pelanggan.

Pertanyaan, sila Telegram admin bertugas dialamat @maketmakers atau email terus ke support-team@niaga24jam.com atau talipon seorang lagi admin bertugas di talian +601118689401 atau

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.


Abang Mat Tukang Besi

RM 0.00

Cakap saja….apa jenis kerja besi yang hendak dibuat, Insyaallah pasukan tukang besi Abang Mat akan cuba siapkannya seberapa cepat yang boleh. Deposit 50%, baki kena bayar sampai habis bila kerja SUDAH siap sepenuhnya. Pakej hutang tidak disediakan.

Team Abang Mat buat kerja besi untuk awning, stainless, grill, sangkar haiwan, pintu pagar dan lain-lain lagi ikut permintaan pelanggan.

0 successful orders

837 person(s) viewed

Admin
Admin
En Wahab - +60174372235
En Wahab - +60174372235
Alor Setar
Alor Setar
Arau
Arau
Changlun
Changlun
Gurun
Gurun
Jitra
Jitra
Kepala Batas
Kepala Batas
Kodiang
Kodiang
Kuala Kedah
Kuala Kedah
Langgar
Langgar
Pendang
Pendang
Pokok Sena
Pokok Sena
Tunjang
Tunjang
Clear
SKU: N/A Category:
Categories
Aktiviti Hujung Minggu Marketing Perniagaan Sharing Is Good

Tambah Hasil Jualan Dengan Tip Ringkas Ini

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi, macam mana nak tambah lagi hasil jualan?

Mungkin tip ini berguna untuk tuan-tuan dan puan-puan. Dekat sini saya hanya akan bawa masuk salah satu darinya sahaja.

Caranya mudah sahaja,

  1. Cuba jual atau tawarkan apa-apa produk yang sentiasa dicari oleh pembeli dan yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi dipasaran.
  2. Teknik pemasaran sedia ada. ( bahagian penting ) Teknik pemasaran merupakan medium penting untuk menyebar luaskan maklumat berkenaan perniagaan kita. Cuba bayangkan, jika maklumat berkenaan kuih tradisional yang kita jual dapat sampai kepengetahuan manusia yang berada di Malaysia amnya sebanyak 10 juta orang. Dalam 10 juta orang, 5% bertindak untuk membuat tempahan kuih tradisional tersebut. Setiap unit kuih tradisional untungnya RM 0.25 sen, banyak tu untungnya.

Cara ini lebih mudah dan berdasarkan pengalaman saya, cara ini telah berjaya meningkatkan hasil jualan saya sebanyak 200% dari yang sedia ada.

Nak tahu medium pemasaran yang sesuai dan yang jimat kos, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Categories
Aktiviti Hujung Minggu

Selain Makan Ubat, Sakit Lutut Juga Boleh Dirawat Dengan Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada lagi yang sakit lutut dan yang dah bertahun-tahun menahan sakit dan tak mau juga pulih-pulih?….ada?…ada?…

Prosesnya sangat simple…

Jika ada……sila amati masej ini. Buat masa ini, jika ada masalah sakit lutut yang bersangkutan dengan urat saraf, insyaallah admin boleh bantu untuk memperbetulkannya kembali mengikut spesifikasi ilmu yang admin telah terima dan cara yang dipraktikkan hanyalah kaedah memperelokkan kembali saluran urat saraf yang bermasalah. Perkidmatan tersebut diberikan kepada mereka-mereka yang tak suka telan ubat, takut kena inject dan segala bagai lagi. Prosesnya sangat simple iaitu repair dan setting semula saluran peredaran darah supaya dapat berjalan dengan elok dan itu sahaja yang dipraktikkan.

Biasanya jika rawatan tersebut hendak ditakdirkan akan menjadi, kesan awal akan mula dirasai dalam tempoh 6 ke 12 jam selepas sesi rawatan dilakukan. Proses untuk repair lutut dan setting  semula saluran darah ini akan mengambil masa 10 hingga 15 minit macam tu sahaja….insyallah jika ada rezeki sembuh lah ia.

Emmmm, macam tu laa kisahnya..

Untuk try cara ini, kena whatsapp / telegram admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.