Categories
Aktiviti Hujung Minggu Marketing Perniagaan Sharing Is Good

Tambah Hasil Jualan Dengan Tip Ringkas Ini

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi, macam mana nak tambah lagi hasil jualan?

Mungkin tip ini berguna untuk tuan-tuan dan puan-puan. Dekat sini saya hanya akan bawa masuk salah satu darinya sahaja.

Caranya mudah sahaja,

  1. Cuba jual atau tawarkan apa-apa produk yang sentiasa dicari oleh pembeli dan yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi dipasaran.
  2. Teknik pemasaran sedia ada. ( bahagian penting ) Teknik pemasaran merupakan medium penting untuk menyebar luaskan maklumat berkenaan perniagaan kita. Cuba bayangkan, jika maklumat berkenaan kuih tradisional yang kita jual dapat sampai kepengetahuan manusia yang berada di Malaysia amnya sebanyak 10 juta orang. Dalam 10 juta orang, 5% bertindak untuk membuat tempahan kuih tradisional tersebut. Setiap unit kuih tradisional untungnya RM 0.25 sen, banyak tu untungnya.

Cara ini lebih mudah dan berdasarkan pengalaman saya, cara ini telah berjaya meningkatkan hasil jualan saya sebanyak 200% dari yang sedia ada.

Nak tahu medium pemasaran yang sesuai dan yang jimat kos, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Categories
Aktiviti Hujung Minggu Research & Development

Jika Anda Sakit Lutut Contact No Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Contact / telegram / whatsapp no ini +6011 3222 9401. Ini no admin yang jaga blog ini….heeee…heeeee dan tugasan untuk memperbetulkan masalah sakit lutut dan beberapa bahagian sendi terpilih ini admin buat secara part time sahaja.Tugasan harianya adalah seperti biasa iaitu selaku cryptocurrency trader, web developer dan internet marketer.

Kaedah rawatan……

Ilmu tuning urat saraf ini, admin dapat free sahaja. Jadinya, jika ianya disimpan macam tukun tidak berguna pun tak elok juga kaaannnnn?………Buat masa ini, support lokasi merangkumi sebelah Utara sahaja, terutamanya kawasan Kodiang, Jitra, Perlis, Alor Setar, Changlun dan yang jauh sikit kena mai sendiri laaaa…Teknik tuning dan setting urat saraf ini admin tak guna kaedah jampi segala bagai, paksa suruh beli produk atau ubat-ubatan tertentu pun tidak ada dan guna khidmat Jin jauh sekali laaaa… Heee..heeeee, untuk kes patah qriuk dan terlucut sendi segala bagai, yang tu admin surrender dan bab tu admin belum dapat ilmunya. Admin hanya tuning dan setting urat saraf sahaja buat masa ini. Setakat ini sakit lutut, pinggang dan lenguh-lenguh bahagian bahu macam kena cucuk dengan jarum, insyaallah boleh dicuba keberkesananya.

Jangan lupa simpan no tu dan bila perlu sila contact admin. Kesembuhan itu milik ALLAH.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Aktiviti Hujung Minggu

Selain Makan Ubat, Sakit Lutut Juga Boleh Dirawat Dengan Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada lagi yang sakit lutut dan yang dah bertahun-tahun menahan sakit dan tak mau juga pulih-pulih?….ada?…ada?…

Prosesnya sangat simple…

Jika ada……sila amati masej ini. Buat masa ini, jika ada masalah sakit lutut yang bersangkutan dengan urat saraf, insyaallah admin boleh bantu untuk memperbetulkannya kembali mengikut spesifikasi ilmu yang admin telah terima dan cara yang dipraktikkan hanyalah kaedah memperelokkan kembali saluran urat saraf yang bermasalah. Perkidmatan tersebut diberikan kepada mereka-mereka yang tak suka telan ubat, takut kena inject dan segala bagai lagi. Prosesnya sangat simple iaitu repair dan setting semula saluran peredaran darah supaya dapat berjalan dengan elok dan itu sahaja yang dipraktikkan.

Biasanya jika rawatan tersebut hendak ditakdirkan akan menjadi, kesan awal akan mula dirasai dalam tempoh 6 ke 12 jam selepas sesi rawatan dilakukan. Proses untuk repair lutut dan setting  semula saluran darah ini akan mengambil masa 10 hingga 15 minit macam tu sahaja….insyallah jika ada rezeki sembuh lah ia.

Emmmm, macam tu laa kisahnya..

Untuk try cara ini, kena whatsapp / telegram admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.