Categories
Affiliate program dan dropshipping Peluang Pekerjaan

Peluang Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk warga Malaysia sahaja. Ada 2 peluang menarik dekat sini dan tidak perlu sijil, interview dan modal segala bagai. Tool kena ada sekurang-kurangnya internet, smartphone dan juga semangat untuk berkerja dengan ikhlas. Modal tak perlu tetapi skill marketing perlu ada. Jika tak ada skill marketing yang mantap ( boleh belajar part ini ), emmm agak sukar untuk buat kerja ini dan jika ada basic marketing itu sudah memadai.

Ada 2 produk yang admin buka pada kali ini iaitu untuk bisnes beg bundle dan bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak. Peluang ini terbuka kepada sesiapa shaja yang berminat dan yang cukup syarat-syarat dekat atas tadi. Jawatannya sebagai full atau partime internet atau offline marketing….dan tidak lebih dari itu.

Info berkenaan produk sila rujuk di bawah

  1. Bisnes beg bundle original – sila klik dekat sini
  2. Bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak – sila klik dekat sini

Komisen yang bakal diperolehi agak lumayan dan semua itu ikut kepakaran marketing masing-masing.

Berminat, sila join group telegram untuk urusan pendaftarannya. Sila klik di sini https://t.me/joinchat/AzYWtEO3DlEYr3H8OTuNQw

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Please work hard for yourself……..

Boleh belajar marketing dari kisah ini

Categories
Affiliate program dan dropshipping

Dropship Kasut Dan Beg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita

Categories
Affiliate program dan dropshipping

Dropship Alternatif Untuk Iklan Berbayar

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, sudah ada peniaga yang mula invest duit untuk dapatkan agen dropship dan mereka dengan bergayanya siap iklankan lagi tawaran dropship tersebut. Tahniah…tahniah….tahniah.

Admin dah lama guna dropshipping dan affiliate sistem ni dan dropshipping ni kalau nak bagi cun, kena pasang sistemnya sekali. Emmm, tak mahal mana pun jika hendak dibandingkan dengan duit iklan yang dileburkan setiap bulan untuk mendapatkan prospek baru bagi produk yang sama dan yang baru.  Jika ada 1000 orang agen dropship dan satu produk untungnya RM 5 pun sudah memadai. Satu hari 20 ke 30 order rasanya tak ada masalah ( untuk bisnes kecik, admin berniaga secara halus-halusan sahaja dan untung satu produk  anggaran RM10 ke RM1000 macam tu untuk satu produk. Support dropship juga ). Agen dropship ni kena selalu di refreshkan ( f5 ),  jika tidak mereka akan terlena ( pengalaman admin laa ) dan jika tak mau bagi dropship lena, kena laaa kretif sikit.  Bab tu ada banyak cara dan kena pandai-pandai laa cari. Kena keluar dari kotak dan pecahkan kretiviti yang sedia ada supaya ianya dapat bercambah dan berkembang biak.

Ada pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.