Categories
Dropshipping Peluang Pekerjaan

Peluang Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk warga Malaysia sahaja. Ada 2 peluang menarik dekat sini dan tidak perlu sijil, interview dan modal segala bagai. Tool kena ada sekurang-kurangnya internet, smartphone dan juga semangat untuk berkerja dengan ikhlas. Modal tak perlu tetapi skill marketing perlu ada. Jika tak ada skill marketing yang mantap ( boleh belajar part ini ), emmm agak sukar untuk buat kerja ini dan jika ada basic marketing itu sudah memadai.

Ada 2 produk yang admin buka pada kali ini iaitu untuk bisnes beg bundle dan bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak. Peluang ini terbuka kepada sesiapa shaja yang berminat dan yang cukup syarat-syarat dekat atas tadi. Jawatannya sebagai full atau partime internet atau offline marketing….dan tidak lebih dari itu.

Info berkenaan produk sila rujuk di bawah

  1. Bisnes beg bundle original – sila klik dekat sini
  2. Bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak – sila klik dekat sini

Komisen yang bakal diperolehi agak lumayan dan semua itu ikut kepakaran marketing masing-masing.

Berminat, sila join group telegram untuk urusan pendaftarannya. Sila klik di sini https://t.me/joinchat/AzYWtEO3DlEYr3H8OTuNQw

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Please work hard for yourself……..

Boleh belajar marketing dari kisah ini

Categories
Dropshipping Research & Development

Program Dropship Komisen Tinggi

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika berminat untuk menjadi agen dropshipping komisen tinggi, sila lawati link channel Telegram di bawah dan terus pecut laju-laju dan buat sehabis baik dan rebut seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu. Banyak perubahan telah dibuat sejak posting ini dimuat naik dan support juga disediakan terutamanya bab pemasaran, tip dropship berjaya dan banyak lagi.

Antara produk terkini ( 9/11/2020 ) yang dibawa masuk adalah kasut, produk diet sihat, jaket dan drone. Salah satu daripada produk tersebut, ada menawarkan komisen sebesar RM115 perjualan. Lumayan kan?..

Sertai komuniti dropship bangsawan ( sendaloka sahaja bangsawan tu 😆  😈 ), rujuk – t.me/portdropship

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Dropshipping

Dropship Kasut Dan Beg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita