Categories
Dropshipping Research & Development

Cara Kami Jual Barang Dropshipping

Bismillah,

Buat bisnes dropship memang jimat kos. Tahun 2023 memang sesuai sangat-sangat untuk buat bisnes dropship. Bagi mereka yang belum dapat kerja tetap tuu, boleh laaa try buat bisnes dropship… Tak tau cara nak jual barang dropship macam mana.. boleh tiru cara kami guna dekat bawah…

Jadinya, macam mana cara kami jual barang dropship?… macam ni caranya…………..

  1. Kami sediakan tapak untuk buat iklan barang dropship. Kami guna blog pemasaran SEO, group Telegram + bot iklan automatik, channel FB yang boleh link dengan blog. Ini setup untuk tapak iklan… lepas tu..
  2. Kami cari barang dropship yang bayar komisen tinggi. 2023, team kami lihat, ramai sudah pemilik produk buka komisen untuk jadi agen dropship melebihi RM20+. Jadi barang dropship yang serupa ini laa kami pilih. Dropship yang kenakan yuran penyertaan kami tak berapa nak layan sangat.
  3. Untuk iklan kami guna konsep sistem kedai online yang telah siap dipasang bersama-sama blog pemasaran SEO.
  4. Jika produk dropship komisen tinggi biasanya kami akan guna kemudahan sebagai penjual yang telah tersedia dekat Shopee dan Tiktok. Jika 2 platfom ini mereka main caj harga perkhidmatan tinggi sampai tak boleh untung.. kami letak tanda cuti sepanjang tahun dekat platfom mereka.
  5. Bila semua dah siap…kami buat iklan seperti contoh yang ada dekat bawah..
  6. Kami buat video 15 saat, kami tempek video tu semua dekat Twitter, Group + Channel Telegram, Reels dekat FB dan Instagram, Tiktok dan Youtube shorts…
  7. Tak cukup yang tu, kami buat lagi cerita nilai tambah sebagai magnet untuk tarik trafik ke tapak jualan.. ini untuk tarik trafik organik. Cara ni free dan automatik juga.
  8. Lepas tu kami ulang langkah no 2 sampai no 7, sampai laaa terbit rasa cemuih. Cemuih atau bosan tu keluar sebabnya, gagal dapat hasil dan bukan semua barang dropship akan berjaya dijual seperti yang diharapkan…Ooleh kerana itu stratergi iklan kami, banyak menggunakan bot iklan automatik untuk ganti iklan manual supaya tugas dan kerja iklan dibuat oleh bot. Jika on secara manual.. tak sampai 3 bulan rasanya pasti kebosanan yakkkk amattt, jika produk tidak terjual. 2023, semua cabaran macam itu….. boleh saja berlaku kerana pasaran itu sendiri di kala ini adalah sangat lemah kuasa membelinya.. pembeli tidak berduit lebih. Jadi dropship,¬† kena tau cerita tu baru boleh bersabar dengan aman dan damai.
  9. Memandangkan guna sistem kedai online, maka kami akan buat dan tambah sebanyak yang boleh produk dropship dan bagi yang kurang berpotensi pulak, kami akan tamatkan perkhidmatannya setelah 1 tahun percubaan.

Lebih kurang macam itulah caranya… contoh sistem tempahan boleh tengok di bawah… komisen untuk jus tersebut, seunit RM20.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Categories
Dropshipping Peluang Pekerjaan

Peluang Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk warga Malaysia sahaja. Ada 2 peluang menarik dekat sini dan tidak perlu sijil, interview dan modal segala bagai. Tool kena ada sekurang-kurangnya internet, smartphone dan juga semangat untuk berkerja dengan ikhlas. Modal tak perlu tetapi skill marketing perlu ada. Jika tak ada skill marketing yang mantap ( boleh belajar part ini ), emmm agak sukar untuk buat kerja ini dan jika ada basic marketing itu sudah memadai.

Ada 2 produk yang admin buka pada kali ini iaitu untuk bisnes beg bundle dan bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak. Peluang ini terbuka kepada sesiapa shaja yang berminat dan yang cukup syarat-syarat dekat atas tadi. Jawatannya sebagai full atau partime internet atau offline marketing….dan tidak lebih dari itu.

Info berkenaan produk sila rujuk di bawah

  1. Bisnes beg bundle original – sila klik dekat sini
  2. Bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak – sila klik dekat sini

Komisen yang bakal diperolehi agak lumayan dan semua itu ikut kepakaran marketing masing-masing.

Berminat, sila join group telegram untuk urusan pendaftarannya. Sila klik di sini https://t.me/joinchat/AzYWtEO3DlEYr3H8OTuNQw

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Please work hard for yourself……..

Boleh belajar marketing dari kisah ini

Categories
Dropshipping

Dropship Kasut Dan Beg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita