Categories
Dropshipping

Dropship Kasut Dan Beg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita

Categories
Dropshipping

Dropship Alternatif Untuk Iklan Berbayar

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, sudah ada peniaga yang mula invest duit untuk dapatkan agen dropship dan mereka dengan bergayanya siap iklankan lagi tawaran dropship tersebut. Tahniah…tahniah….tahniah.

Admin dah lama guna dropshipping dan affiliate sistem ni dan dropshipping ni kalau nak bagi cun, kena pasang sistemnya sekali. Emmm, tak mahal mana pun jika hendak dibandingkan dengan duit iklan yang dileburkan setiap bulan untuk mendapatkan prospek baru bagi produk yang sama dan yang baru.  Jika ada 1000 orang agen dropship dan satu produk untungnya RM 5 pun sudah memadai. Satu hari 20 ke 30 order rasanya tak ada masalah ( untuk bisnes kecik, admin berniaga secara halus-halusan sahaja dan untung satu produk  anggaran RM10 ke RM1000 macam tu untuk satu produk. Support dropship juga ). Agen dropship ni kena selalu di refreshkan ( f5 ),  jika tidak mereka akan terlena ( pengalaman admin laa ) dan jika tak mau bagi dropship lena, kena laaa kretif sikit.  Bab tu ada banyak cara dan kena pandai-pandai laa cari. Kena keluar dari kotak dan pecahkan kretiviti yang sedia ada supaya ianya dapat bercambah dan berkembang biak.

Ada pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Categories
Dropshipping Marketing

Cara Jimat Kos Iklan Yang Patut Anda Cuba

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ni ambil masa sikit, antara 6 ke 12 bulan macam tu ( fasa mula memang macam ni ). Kena pasang sistem pemasaran, kena ada laman web, kena sewa server untuk hosting laman web dan kena ada masa untuk menguruskannya ( ambil pekerja, apa nak disusahkan ).

Cara kerjanya mudah dan agak klasik, jika anda pernah dengar atau baca topik berkenaan sistem affiliate dan dropshipping. Ahaaaaaa…..lebih kurang macam tu la cara kerjanya. Emmm, bab ini yang sebenarnya termasuk di dalam plan pelaburan jangkamasa panjang ( nak cepat join skim cepat kaya ) dan ianya sangat-sangat sesuai untuk diaplikasikan bagi mengurangkan kos pengiklanan, meningkatkan ROI syarikat, mengawal harga produk ( buang harga dan sebagainya oleh agen ), bantu manusia lain untuk dapat duit dan untuk mengekalkan momentum syarikat supaya terus dapat bersaing dengan cara terhormat dan bergaya walaupun pesaingan sengit.

Sistem ini tugasnya untuk merekrut bala tentera-bala tentera pemasaran untuk membantu melancarkan beberapa urusan penting syarikat terutamanya yang berkaitan dengan iklan dan juga meningkatkan hasil jualan. Basic kepada sistem ini admin dah buka tetapi sikit sahaja ( admin buat bisnes, nak yang lengkap kena siap upah sebagai gantinya ). Tak susah mana, kalau nak jimat rajin-rajinkan diri untuk explore maklumat yang berkaitan di dalam internet dan ada banyak info berkenaan cara ini yang sebenarnya tetapi dalam berbagai bentuk versi penyampaian yang berbeza.

Ada pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: berapa ramai bala tentera pemasaran yang anda perlukan?.