Categories
Kewangan Marketing

Buat Duit Mudah Secara Online Modal Sekecil $10

Bismillah,

Caranya, hanya perlu daftar dan bergabung bersama PRCapital. Modal permulaan sekecil $10… PRCapital Sebuah syarikat yang bertangungjawab untuk menjana keuntungan dan membesarkan modal pokok milik anda…

Sekali lagi diperingatkan, sila dapatkan maklumat yang sahih dan lengkap dari pihak PRCapital melalui link yang telah disediakan. Maklumat berkaitan PRCapital ada dibawah…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

PRCapital Rakan Pelaburan Anda | Company Trade Anda Dapat Untung

Salam Sejahtera & Semoga Sama2 Kita Success Di PRCapital

Platform Baru Bermula Jan 23
PRC Berkongsi Profit Harian Melalui Dagangan Minyak, Stocks & Cryptos (Direct Swap & CFDs)
Daily Profit Payouts
Instant Withdrawals

*Daily Profit Share Records*
0.8% – 1.5%

*Active Bonus*
5 Level Sponsor Bonus
10 Level Matching Bonus

1. Register Acc PRCapital Ikut Link Referrals Anda.
** Register Sini…
https://prc.capital/app/sign-up/emak118
2. Deposit USDT (TRC20) ke PRCapital
3. Aktifkan Investment Anda di PRCapital & Terima Pulangan Harian Selepas 24 Jam.

Sebarang pertanyaan, boleh direct admin kami :
https://t.me/PRCCapitals

Untuk join group kami boleh klik link bawah :
https://t.me/PRCCAPITAL

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

231 viewed until today

Category:

Tonton Video

Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRCapital Rakan Pelaburan Anda | Company Trade Anda Dapat Untung”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories
Marketing Research & Development

Cara Iklan Bisnes Offline Paling Mudah

Bismillah,

Ini salah satu daripada cara-caranya dan ini bukan iklan produk offline tetapi bisnes offline itu sendiri.

Contohnya seperti kes Makcik Leha jual laksa Kedah + rojak buah + ais kacang. Lokasi gerai tepi jalan berdekatan Taman Suria, Jitra, Kedah. Memandangkan, Makcik Leha berhajat untuk beli Toyota Alphard yang baru.. Makanya, Makcik Leha kena laa tambah kapasiti pelanggan dia yang sedia ada.. Plan terbaru Makcik Leha adalah untuk tarik seramai mungkin pelanggan dari kawasan berdekatan secara online. Walaupun, Makcik Leha sudah lama berniaga dekat situ.. tetapi Makcik Leha tahu bahawasanya, masih ramai lagi yang belum tahu akan kehebatan laksa Makcik Leha… Makanya, pakar pemasaran online dari Kedah menyarankan kepada Makcik Leha untuk cuba cara di bawah kerana cara tersebut diberikan secara percuma… kenapa PERCUMA?…. kerana cara tersebut masih lagi dalam fasa R&D…

Jadinya…

Tampa membuang masa, Makcik Leha pun try laaa pakej pengiklanan yang disaran oleh team pemasaran freelance tersebut dan pakej tersebut hasil dari kecerdasan cara berfikir dan kretiviti anak-anak Kedah… Cara kerjanya sangat mudah…

  1. Iklan hanya akan fokus pada kawasan sekitar berjarak 50km dari kedai Makcik Leha.
  2. Menggunakan kaedah SEO dan Bot algorithm berjadual dan aktif 24 jam.
  3. Format iklan yang digunakan adalah video 15 saat dan teks bergambar.
  4. Terjah semua lokasi sosmed yang ada kaitan dengan laksa dan yang berkaitan lokasi gerai Laksa MakciK Leha.
  5. Hos utama kepada sistem ini adalah blog pemasaran yang mesra SEO dan bernadi bot algorithm.
  6. Bisnes offline kena ada peta ke lokasi.. maka petanya disediakan tampa rasa bersalah.

Sistem induk yang digunakan adalah seperti di bawah… tetapi sistem tersebut sekarang ini sedang dipandu uji oleh pengusaha homestay sekitar Kodiang dan Padang Sera. Sistem yang digunakan sesuai juga untuk bisnes offline yang lain termasuk lahhhh gerai laksa Makcik Leha.

Kesimpulannya, gerai laksa Makcik Leha tidak wujud pun di alam nyata dan hanya ada di alam internet… semua cerita adalah rekayasa semata-mata untuk dijadikan contoh supaya pembaca senang faham… Tetapi cara dan sistem tesebut memang ada dan ianya sedang pandu diuji keberkesanannya pada bisnes offline dalam kategori homestay dan bisnes Abang Mat tukang besi. Khabarnya, Abang Mat tukang besi dapat banyak order pada tahun 2022 untuk buat pintu pagar rumah dan semua tempahan tersebut menggunakan sistem dan cara yang sama.

Kepada yang berminat untuk try cara iklan bisnes offline dan perlu kepakaran khusus berkaitan teknik pemasaran online terkini, sila masej admin kami yang bertugas di alamat https://t.me/maketmakers atau boleh email ke support-team@niaga24jam.com.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.. maju orang Kedah.

Ini haaa! contohnya sistem induk dan cara iklan yang digunakan…

Homestay Kodiang, Kedah

RM 160.00RM 200.00

Selamat datang ke Kodiang, Kedah Darulaman.

Kemudahan homestay TERSEDIA untuk para pengunjung yang terpaksa bermalam di Kodiang. Kemudahan baguih dok adaa!..

Pilih yang mana sesuai….ikut bajet masing-masing. Sebarang pertanyaan, sila masej admin bertugas….

Kepada pemilik homestay!… ini kemudahan sederhana untuk kasi viralkan homestay masing-masing. Berminat, sila masej admin bertugas di https://t.me/maketmakers.

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

3394 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Homestay Kodiang, Kedah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories
Marketing Research & Development

Cara Iklan Dan Cari Bakal Pelanggan Untuk Bisnes Offline

Bismillah,

Pada asalnya sistem sederhana ini dibuat untuk membantu pengusaha homestay sekitar negeri Kedah. Jeng..jeng..bila diteliti balik, ia juga sesuai digunakan untuk menarik bakal pembeli ke kedai atau tapak jualan yang dijalankan secara offline….cuma cara iklannya sahaja dibuat secara online..emmmm, ini salah satu daripada trend untuk mengejar bakal prospek di Malaysia dan cara ini masih ada sengatnya…

Kepada pemilik perniagaan yang mana jualan offline semakin sendu tuuuuu. Aaahaaa! boleh try kemudahan yang disediakan ini… mana tau, menjadi?. Apa pun kena try dulu sebelum kata tak jadi… kami bagi try PERCUMA benda ni. Kenapa PERCUMA?.. kerana, ini perkhidmatan terbaru yang kami cuba serap masuk ke pasaran… benda baru ni kena bagi try free dulu… dan perangai ni sudah lama team kami amalkan…. sebelum dijadikan pakej berbayar.

Kenapa perlu cuba cara ini?..

Laman web pemasaran ini mesra enjin pencari ( SEO ). Makanya, mudah lahh setiap iklan yang telah di pum masuk ke internet untuk dijumpai secara online nanti. Selain dari itu, pihak kami juga akan guna BOT algoritham untuk buat kempen automatik secara berjadual. Supaya setiap iklan BOLEH tersebar dengan lebih luas akan kawasan jajahanya… Antara lokasi kesukaan bot kami akan terjah adalah Facebook, Twitter, Tiktok, Telegram dan Whatsapp. Kadang-kadang dekat IG pun kami akan terjah.

Ada bantuan peta untuk ke lokasi… ( ini alat penting untuk bisnes offline ).

Yang syoknya, kami perkuatkan lagi sistem ini dengan koordinat peta supaya ianya nanti jadi lagi mudah dan mesra sehingga timbul rasa tertarik dihati pelanggan untuk terjah ke kedai offline yang mereka suka dan jumpa secara online. Koordinatnya, nanti akan tepat jatuh atas bumbung kedai… Dengan cara itu pelanggan tak sesat, maka peluang untuk dapat jualan juga akan jadi lebih ceerahhhh. Hakikatnya, pelanggan di Malaysia…..masih suka akan cara lama ini dan ini adalah peluang terbaik untuk tarik pelanggan. Hanya peniaga yang tau cara gunanya akan guna cara ini… dan cara ini adalah salah satu darinya yang masih relevan.

Tetapi kalau pelanggan dah mai, lepas tu tak qreti nak layan pelanggan…dan pelanggan belah p.. maka itu salah pemilik perniagaan laaaa.. Kami boleh bantu setakat itu sahaja…

Sistem dia boleh tengok dekat bawah… Tapi, sistem tu kami buat untuk pengusaha homestay dan untuk bisnes offline yang lain-lain… cara buatnya lebih kurang macam tu laaa juga.. Tapi yang dekat bawah tu contohnya sahaja…

Jika minat nak try, Telegram admin yang bertugas di alamat https://t.me/maketmakers atau boleh email ke support-team@niaga24jam.com.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Ini haaa…cara yang dikatakan itu..

Homestay Kodiang, Kedah

RM 160.00RM 200.00

Selamat datang ke Kodiang, Kedah Darulaman.

Kemudahan homestay TERSEDIA untuk para pengunjung yang terpaksa bermalam di Kodiang. Kemudahan baguih dok adaa!..

Pilih yang mana sesuai….ikut bajet masing-masing. Sebarang pertanyaan, sila masej admin bertugas….

Kepada pemilik homestay!… ini kemudahan sederhana untuk kasi viralkan homestay masing-masing. Berminat, sila masej admin bertugas di https://t.me/maketmakers.

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

3395 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Homestay Kodiang, Kedah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *