Posted on 20 Comments

Kasut Futsal Jenama LEO Sports

Kasut leo

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk ini untuk peminat, peniaga dan pemborong kasut futsal original dari Thailand. Kasut ini jenama LEO Sports. Sangat sesuai untuk aktiviti sukan futsal, riadah dan juga aktiviti biasa. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan juga perempuan.

Kualiti kasut memang terbaik setakat ini dan yang paling baik sekali adalah harganya yang sangat-sangat berpatutan dan mampu dimiliki. Nak tahu berapa harganya?.  Sepasang RM 45 sahaja dan kos pos percuma. Untuk aktiviti borong, harga sekitar RM 26 ke RM 29 sepasang dan harga mengikut kuantiti kasut yang ditempah. Stok tidak ada masalah sentiasa mencukupi.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp/telegram ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Like, Tanda Sokongan Padu (0)
Posted on Leave a comment

DJI Mavic Mini, Hot And Trending Drone Nov 2019

dji-mavic-mini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dron yang tengah trending sekarang ini DJI Mavic Mini. Pos percuma dan harga anggaran dalam Ringgit Malaysia sekitar RM 1700 macam tu. Peminat dron patut cuba mini dron ini. Saiz dron lebih kurang saiz smartphone sahaja dan beratnya sekitar 249 gram. Kuasa maksimum penerbangan sekitar 30 minit….okay laaaaa tu kan?, lama-lama terbang nanti kena ngap dengan burung helang pulak….al-maklumlah benda ni kan bersaiz kecil dan dah tentu ramai peminatnya dekat atas tu.

Jurufoto kenduri kahwin kena beli benda ni, banyak gunanya dan boleh masukkan dalam pakej perkhidmatan photografi dan kiranya ini 1 pelaburan yang akan mendatangkan keuntungan yang sudah pasti lumayan kerasnya.

Apa lagi yang menarik tentang DJI Mavic Mini?….[ BACA DI SINI ]

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Like, Tanda Sokongan Padu (0)
Posted on Leave a comment

Pentingnya Akan Kerja-Kerja Pemasaran Berterusan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Setiap produk yang ingin memasuki pasaran dengan lebih mantap, ianya sangat perlu kepada bantuan kerja-kerja pemasaran. Buat sendiri atau upah pakar, itu hanya lah pilihan masing-masing. Yang penting kerja-kerja pemasaran perlu dilakukan.

Ini Kepakaran Team Kami…

Team kami sediakan trafik pengguna yang akan membantu memudahkan lagi kerja-kerja pemasaran. Di dalam melaksanakan kerja-kerja pemasaran, MENDAPAT trafik yang tinggi adalah 1 bonus yang sangat istimewa KERANA di situ nanti akan adanya kebarangkalian untuk terciptanya sales yang sangat-sangat diharapkan oleh para pemilik produk. Semua itu akan bermula APABILA adanya aktiviti aliran kunjungan trafik dari bakal pengguna secara berterusan ke atas produk masing-masing dan hal itu sangat lah perlu diadakan dan apa yang team kami cuba sediakan adalah trafik pengguna dari group telegram dan juga blog pemasaran mesra SEO. Jangan salah anggap pulak…..bukanya jaminan sales tetapi hanya aliran trafik pengguna yang berpotensi. Harap maklum tentang hal itu.

Bagi Yang Berminat…

Dijemput untuk mencubanya, masej team pemasaran t.me/niaga24jam untuk info berikutnya. Tq.

Selamat majujaya

Like, Tanda Sokongan Padu (0)