Categories
Produk Orang kampung

Testimoni bagaimana sakit lutut bahagian pelipat boleh sembuh

Bismillah,

Sakit lutut bahagian pelipat ini mula sembuh secara berperingkat selepas admin minum jus akar kayu jenama Panah Rangjuna Gold.  Jus ini dibuat dari makanan sunnah + campuran 271 jenis herba dan akar kayu. Alhamdullillah…..kesan ketaranya dapat dirasakan selepas admin habis 4 botol ( 300ml x 4 ). Kosnya RM78 X 4 = RM312.

Sakit lutut bahagian pelipat ni admin sudah ikhtiar banyak cara untuk bagi hilang termasuk mengurut dan juga sapu bermacam-macam jenis minyak angin panas, sejuk. Tetap tak mau hilang juga…sapu balm serai hilang sat, lepas tu mai balik. 7 ke 8 bulan juga sakit lutut bahagian pelipat ni bermaharajalela…sakit lutut jenis ini, masa solat ianya akan jadi masalah besar kerana pergerakkan agak terbatas…sakit dan kena bergerak secara perlahan-lahan…heee…heeeee. Siapa yang kena sakit lutut bahgian pelipat ni di atau laaaa…

Pengalaman admin, alhamdulillah….sudah sembuh selepas minum Jus Panah Rangjuna Gold….macam mana rupa jus tersebut, tengok dekat bawah dan harganya agak bangsawan…nak habaq yang tu sahaja…

Sekian terima kasih dan selamat mencuba…

 

Sakit lutut bahagian pelipat ini sering rasa sakit bila kita hendak bagun dan hendak duduk….Warga emas banyak yang kena masalah ini. Alhamdullillah…..kesan ketaranya dapat dirasakan selepas admin habis 4 botol ( 300ml x 4 ). Kosnya RM78 X 4 = RM312….Jadinya, mencegah dari sakit itu lebih baik dari mengubatinya…heeee…heeeee.


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

  1. Kunyit hitam
  2. Janggut Tok Adam
  3. Ubi jaga
  4. Batang temusu
  5. Tongkat Ali
  6. Tebu gajah
  7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
  8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

  1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
  2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

  1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

38 SUCCESSFUL ORDERS

21922 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Ujian makmal..  

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.

Categories
Dropshipping

Dropship terkini Jitra komisen RM15

Bismillah,

Mana-mana suri rumah yang tinggal di kawasan Jitra, Alor Setar dan Changlun dan berminat untuk tambah pendapatan secara dalam talian….boleh cuba rezeki dan test kepakaran masing-masing untuk jadi dropship kepada produk yang disediakan oleh syarikat Warisan ACM.

Komisen HQ bayar RM15 untuk setiap unit..Tak perlu simpan stok dan penghantaran diuruskan oleh pihak HQ.

Produk memang senang untuk dijual….produknya boleh dilihat dekat bawah…..cuba laaaa, tak cuba mana nak tau hasilnya kaaannn?.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.


Jus akar kayu | Komisen dropship RM20 seunit | Bagus untuk merawat MATI PUCUK, SENGGUGUT TERUK, SAKIT LUTUT BAHAGIAN PELIPAT

Riwayat pengeluar

Warisan ACM Enterprise
Kampung Perupuk, Kubur Panjang
06750 Pendang, Kedah.

 

Pertanyaan tentang dropship dan produk, whatsapp 01132229401 atau Telegram ke En @maketmakers 

 

Suri rumah dialu-alukan untuk jadi agen dropship….dan HQ kataaaa….bayar komisen kepada peserta dropship adalah lebih baik berbanding memberikannya kepada syarikat iklan berbayar….

Kepada yang tekan butang di bawah, apabila sudah siap buat tempahan…sila maklumkan kepada admin yang bertugas untuk jadi dropship. Harap dapat kerjasama.

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

22362 viewed until today

Categories: ,

Tonton Video

  1. Tidak perlu simpan stok…
  2. Penghantaran diuruskan oleh pihak HQ…
  3. Risiko produk tidak terjual tidak akan berlaku…
  4. Kos untuk jadi agen RM78 sahaja. Akan DAPAT bersamanya 1 unit jus dari mana-mana variasi yang disediakan iaitu  Jus Panah Rangjuna Gold atau Jus Kasih Arjuni gold.
  5. Produk senang untuk dijual..
  6. Bahan kempen disediakan + tutorial
  7. Produk memang selamat untuk digunakan, telah menjalani uji makmal secara sah dan mendapat pengesahan MOH dibawah status minuman kesihatan.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Komisen dropship RM20 seunit | Bagus untuk merawat MATI PUCUK, SENGGUGUT TERUK, SAKIT LUTUT BAHAGIAN PELIPAT”

Your email address will not be published.

Categories
Produk Orang kampung

Suami mati pucuk isteri kena hadiahkan Jus Panah Rangjuna Gold

Bismillah,

Kepada isteri yang tahu suaminya ada masalah mati pucuk, hadiahkan kepadanya ” JUS PANAH RANGJUNA GOLD”.

Jus ini orang yang membuatnya bukan calang-calang orang dan mempunyai pengalaman yang cukup luas dan sudah lama dalam bidang perubatan islam berkonsepkan herba dan akar kayu…..dan produk ini selamat untuk digunakan dan telah melalui proses ujian makmal bagi mendapatkan pengesahan kandungan supaya ianya bebas dari bahan berbahaya….

Jangan laaaaa! hadiahkan kepada suami surat minta fasakh pulak….kesian dekat suami. Kita cuba ikhtiar dulu dengan Jus Panah Rangjuna Gold, mana tau berhasil…cubaaa laaaaaaa….

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

  1. Kunyit hitam
  2. Janggut Tok Adam
  3. Ubi jaga
  4. Batang temusu
  5. Tongkat Ali
  6. Tebu gajah
  7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
  8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

  1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
  2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

  1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

38 SUCCESSFUL ORDERS

21923 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Ujian makmal..

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.