Categories
Client Perniagaan internet Research & Development

Tapak Iklan Percuma 2021

Bismillah,

Langkah pertama bergabung di group Telegram https://t.me/niaga24jam.

Langkah kedua, klik /booking dan test run bot iklan yang disediakan secara percuma. Jangka hayat tempoh percubaan adalah 24 jam. Bot akan update iklan setiap 10 / 15 minit secara automatik. Sekali update 80 ribu+ penampilan.

Mode iklan manual ditetapkan setiap 15 minit. Iklan berunsur lucah, loqlaq, judi, skim pemalas tapi nak kaya mudah, melanggar undang-undang negara dan tidak patuh syariah adalah dilarang.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Categories
Perniagaan internet Research & Development

Cara Mudah Untuk Mempromosikan Produk Anda

Assalamualaikum dan salam hormat,

Anda ada produk yang hebat, meletup-letup dan mempunyai potensi tinggi untuk dipasarkan?. Tapi sayang, tidak tahu cara yang sesuai untuk memasarkanya. Emmm, boleh cuba cara ini…

Ini haaa cara-caranya…

Boleh guna teknik SEO + kempen pemasaran yang ada KONSEP nilai tambah dan cara ini setidak-tidaknya perlu guna blog SEO atau channel Telegram atau Youtube channel atau Fb page. Cara ini lebih kepada konsep pemasaran jangkamasa panjang, percuma, jimat kos dan margin untung tinggi. Trafik yang akan masuk biasanya secara organik.  Jika perlu kepada hasil yang lebih cepat dan percuma………boleh cuba guna Shopee Live, FB Live atau marketplace seperti Shopee, Lazada atau Direkteri ( ini admin punya platfom ) lain-lain platfom jika masih ada. Teknik lama yang ada di bawah tidak lagi sesuai untuk digunakan dan telah digantikan dengan teknik terbaru dekat atas tadi. Kempen dekat atas tadi boleh ditarik trafiknya secara organik menggunakan sosmed percuma yang ada dipasaran seperti Instagram, Twitter atau Telegram group ( perlu pengikut yang ramai ). FB boleh ke?. Boleh, tapi tempat tu kelihatanya sudah usang. Jika pengikut tidak ramai, boleh guna bot iklan automatik di aplikasi Telegram. Nak cepat lagi pantas, layan ads berbayar Instagram atau Twitter atau Google ads. Perlu diingat, bila guna teknik percuma ianya perlu kepada extra kretiviti dan kerja juga perlu dilebihkan. Al-kisahnya…

Whatsapp group boleh ke?. Sudah tentu boleh kerana dekat Whatsapp juga ada beberapa kemudahan yang boleh digunakan untuk kempen percuma dan Whatsapp mempunyai pengguna yang ramai di Malaysia. Fungsi kemaskini status yang disediakan oleh Whatsapp boleh digunakan untuk tujuan kempen kesedaran cepat biarpun masa yang diberikan itu sangat singkat. Boleh gabungkan Whatsapp status + katalog + ecommerce platfom. Emmmmm….sambung lain kali.

Anda juga ada laman web yang hebat dan menarik bukan ?.Tapi sayang pengunjung pulak tak ramai.Habis tu bila masa orang akan  tahu tentang tawaran yang dibuat dan bila masa pulak hasil jualan anda akan bertambah.Kalau macam tu apa ertinya kita jual barang dalam  internet jika tak ada yang tahu. Tukar link atau tukar banner dengan kawan-kawan yang ada blog atau laman web perniagaan.Boleh….. tapi itu cara tradisional.Habis tu macam mana ?.Jangan putus asa dan jangan mudah mengalah, mari berkerjasama dengan saya.Dalam banyak-banyak cara ini adalah salah satu darinya.Apa kelebihanya ?

Yang paling penting adalah percuma. Berkemungkinan besar produk anda akan dipromosikan oleh berpuluh-puluh laman web yang lain.Sangat-sangat mudah untuk diurus. Hanya untuk 30 laman web / blog yang terpilih sahaja.( siapa cepat dia dapat ) Sesiapa saja boleh turut serta. ( asalkan ada laman web )

Pada kebiasaanya banyak  kempen untuk menarik pengunjung ke laman web adalah dengan cara  exchange link, exchange banner, berkunjung satu persatu ke laman web untuk mencari ruang iklan free, email dan banyak cara lagi yang termaju sekarang ni kadang-kadang saya pun tak tahu tentang wujudnya benda tu semua.Itu semua bertujuan untuk mencari dan menarik trafik kelaman web kita. Ada lagi ke cara lain kalau boleh percuma ? Jawapanya ada…

Berminat untuk turut serta ? sila tinggalkan pesanan anda pada bahagian komen yang ada dekat bawah tu.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila Telegram admin di alamat t.me/asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Kasut Perniagaan internet

Kasut Futsal Jenama LEO Sports

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk ini untuk peminat, peniaga dan pemborong kasut futsal original dari Thailand. Kasut ini jenama LEO Sports. Sangat sesuai untuk aktiviti sukan futsal, riadah dan juga aktiviti biasa. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan juga perempuan.

Kualiti kasut memang terbaik setakat ini dan yang paling baik sekali adalah harganya yang sangat-sangat berpatutan dan mampu dimiliki. Nak tahu berapa harganya?.  Sepasang RM 45 sahaja dan kos pos percuma. Untuk aktiviti borong, harga sekitar RM 26 ke RM 29 sepasang dan harga mengikut kuantiti kasut yang ditempah. Stok tidak ada masalah sentiasa mencukupi.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp/telegram ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.