Categories
Perniagaan internet

Camping Tent Pasang Siap Malaysia

Camping tent Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini khemah versi pasang siap untuk peminat aktiviti camping, jungle trekking, memancing dan sesuai juga untuk kegunaan kanak-kanak yang baru berjinak-jinak dengan dunia perkhemahan. Ianya tidak perlu kepada pemasangan kerangka besi dan semuanya telah siap sedia untuk digunakan sahaja. Sangat mudah untuk dipasang dan juga untuk disimpan.

  1. Mudah dipasang ( tak sampai 5 minit sudah boleh digunakan ).
  2. Mudah untuk disimpan.
  3. Kapasiti 4 orang
  4. Saiz 200 x 200

Harga RM 95 sahaja.

Jika berminat untuk membuat tempahan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Cara Belajar Peringkat Tinggi Perniagaan internet Research & Development Web & Blog Activity

Antara Lokasi Terbaik Untuk Belajar Ilmu Perniagaan Internet Secara Percuma

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika berhajat untuk belajar bab marketing melalui online, terutamanya berkenaan Instagram, FB, Blog dan email marketing sila rujuk cerita di bawah.

Jika rajin, boleh laaaa singgah di blog Fahdighazali.com. Admin tak ada kena mengena dengan blogger ini  dan tidak pernah mengenalinya.  Memandangkan isi kandungan di dalam blognya sangat-sangat bermanfaat, jadi admin share saja dekat sini supaya lebih ramai pembaca akan dapat manfaat yang banyak dari isi kandungan yang ada di dalam blog tersebut. Lagi pun maklumat dalam tu freeeeeeeeeee dan tahap tinggi pulak tu.

Sekilas lalu yang sempat admin baca dan ambil imunya adalah bab cara marketing di Instagram ( sekarang ni dah ramai peniaga internet berhijrah ke Instagram), tip berkenaan bisnes, tip berniaga dan iklan dekat FB, tip untuk kurangkan kos iklan dekat FB pun ada  daaaannnnnnnnnnnnn banyak lagi. Secara peribadi content di dalam blog tersebut memang menarik dan bermanfaat. Rugi kalau tak sedut ilmunya.

Antara tip yang sempat admin baca di dalam blog tersebut adalah:

  1. The “hidden block” dalam pemasaran online yang ramai peniaga online tidak tahu.
  2. Zaman Kejatuhan ‘Brand’ & Perniagaan Di Instagram Bermula. Adakah Anda Bersedia?.
  3. Blueprint Online Marketing Yang Ramai Peniaga Tak Tahu.

Jangan asyik….asyik….asyik dok tanya kenapa sale tidak bertambah. Salah satu darinya kerana teknik persaingan untuk aliran marketing juga telah berubah cuma kita saja yang lambat tangkap hal itu ( dok  fall in love lagi dekat teknik dan cara lama ). Marilah membaca dan belajar lah sesuatu dari lecture online iaitu pemilik blog yang tidak jemu-jemu menyampaikan ilmu untuk memandaikan manusia yang lain.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Perniagaan internet

Baik Punya Khemah Camping

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena beli sorang satu terutama sekali geng kaki pancing dan geng yang suka pergi camping. Kenapa kena beli sorang satu?

Kerana khemah ini senang untuk dipasang dan senang juga untuk disimpan. Emmm, khemah ni tak pakai kerangka besi yang bersambung-sambung dan masa yang diperlukan untuk pasang khemah ini sampai siap sehingga boleh gunakan dengan jayanya, lebih kurang 3 ke 5 minit macam tu sahaja ( jimat masa ). Cepatkan?, yang kurengnya khemah ni bentuk bulat sekeping bila disimpan. Jadinya, kalau nak bawa kemana-mana tu khemah ni nampak sesak laa sikit ( masalah untuk dapatkan space yang sesuai ).

Berapa harganya? RM 80 sahaja.

Jika berminat, sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih.

Khemah camping

ORDER KHEMAH