Categories
Perniagaan internet Perniagaan Kasut Produk terbaru

Kasut Boot Underground, Salomon Dan Khemah Pasang Siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semalam punya cerita, selam p selam mai dapat lah 3 produk yang menarik ni dan pihak admin rasa ada peminatnya dekat sini.

Kasut boot underground tu dekat Malaysia admin tau payah nak dapat dan tak banyak yang jual, kepala depan ada besi kasut tu. Yang admin blurr sikit, bab skru yang ada dekat  bawah tapak kasut tu ( motif yang tidak diketahui ). Kasut Salomon untuk kaki trecking pun supplier bawa masuk juga tetapi saiz yang sampai semua besar-besar belaka. Emmmmmm khemah pasang siap tu pulak untuk kaki pancing dan geng yang suka aktiviti jungle trecking dan camping.  Tak payah dah pasang kerangka besi segala bagai….Buka saja khemah ni, dia akan bidas sendiri lepas tu adjust sikit-sikit bagi elok. Nak simpan pun senang khemah ni….tak sampai 2 minit dah boleh siap…….apa macam………………..berminat?.

Semua barang-barang ini ketegori limited dan ready stok.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.
Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.

 

Categories
Perniagaan Produk terbaru Untuk dijual

Safety Boot Red Wing 8249

Assalamualaikum,

Kasut safety boot Red Wing 8249 stok baru sudah sampai. Kualiti dijamin puasa hati. Harga untuk sepasang RM 480 sekali dengan kos pos laju.

Kasut boot ini tinggi 6 inch dan warna coklat. Admin salah seorang peminat kasut boot red wing 8249. Disebabkan boleh guna untuk buat kerja dan berfesyen, admin sambaq sepasang untuk buat koleksi. Buat masa ini stok masih lagi terhad.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas dan tempahan secara online sila rujuk disini safety boot red wing 8249

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah
Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah
Categories
Pengedar & Pembekal Barang Perniagaan Produk terbaru

Perabut Jati, Tilam Kabu Dan Tikar Buluh

Assalamualaikum,

Ada yang berminat dengan produk-produk ini?

Stok banyak dan berkualiti semuanya. Bagi yang berminat dengan produk ini semua sama ada untuk berniaga atau untuk kegunaan sendiri sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya