Categories
Dropshipping Sumber pendapatan

Dropship Tanpa Yuran Komisen Lumayan Support Disediakan

Bismillah,

Rezeki untuk insan yang rajin, berani dan kuat berusaha untuk memajukan diri sendiri. Dropship ini disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Komisen dipilih dari kalangan berjiwa bangsawan dan sangat lumayan.

Untuk sertai dropship tanpa yuran ini, sila rujuk channel Telegram t.me/portdropship.

Kelebihan yang disediakan…

  1. Support disediakan untuk pemula yang zero pengalaman tentang bisnes dropship.
  2. Database pengguna juga disediakan untuk kemudahan kerja-kerja pemasaran.
  3. Perkongsian tips bisnes dropship berjaya juga disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam.
  4. Tidak perlu yuran dan target tertentu.
  5. Sistem tempahan melalui online dan aktif 24 jam.

Bisnes dropship tu apa?

  1. Buat bisnes yang tidak perlu simpan stok dan tidak perlu kepada modal yang banyak.
  2. Pos barang pun tak perlu.
  3. Hanya perlu pandai dan rajin share dan buat kempen untuk dapatkan jualan ( paling penting ).
  4. Ulangi langkah no 3 sampai bila-bila…

Pertanyaan, Telegram admin En @asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Produk Kecantikan Sumber pendapatan

Dapat Cashback Tapi Kena Order Slymwhite By Artami Malaysia

Bismillah,

Memang sangat-sangat menguntungkan. Order minuman kesihatan botani slymwhite by Artami Malaysia + pakej diet sihat akan dapat cashback yang lumayan. Memang untung kan?…

Maklumat tentang pakej slymwhite by Artami Malaysia, boleh lihat di https://www.slymwhite.com.

Kempen diet sihat, boleh dapatkannya secara percuma di channel Telegram t.me/program_dietsihatArtami

Kenapa pilih pakej slymwhite yang ada cashback?

Supaya SETIAP SEN yang dikeluarkan jadi lebih bernilai. Selain dapat produk, dapat tambah pendapatan dan dapat bentuk badan yang idealnya juga. On tak on?…

Mudah kan?…jadilah pengguna yang bijak…cashback jangan lupa.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Research & Development Sumber pendapatan

SUMBER PENDAPATAN TAMBAHAN AKTIVITI DROPSHIP DAN CASHBACK PRODUK SLYMWHITE

Bismillah,

Info produk boleh tengok dan baca di Slymwhite.com.

Ada 2 pilihan, satunya jadi agen dropship. Emmm!….untuk dropship tutorial dan support disediakan supaya segala usaha berjalan dengan lancar. Komisen dropship bermula dari RM 29 sehingga RM 115 perjualan. Lumayan juga kan?…

Daftar dropshiphttps://www.slymwhite.com/product/dropship/

Pilihan kedua, jadi pengguna Slymwhite + cashback. Tawaran cashback ini diberikan sebagai tanda terima kasih kepada pengguna setia kerana telah menyokong usaha dan perniagaan yang dijalankan oleh team Slymwhite by Artami. Jadinya, sedikit keuntungan yang diperolehi akan diagihkan kembali kepada setiap pengguna yang terlibat. Cashback ini berpanjangan sifatnya. Menarik kan?…

Dengan tawaran cashback + slymwhite, seperti dapat percuma. Begitu lah hasratnya…

Di mana boleh dapatkan Slymwhhite?

Lawati – https://www.slymwhite.com/product/slymwhite-by-artami/

Kempen #RakyatBantuRakyat…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya semua.