Categories
Produk Orang kampung Research & Development

Minuman Kesihatan Jus Panah Rangjuna Gold campuran 271 herba dan akar kayu terbagus untuk rawat resdung dan tambah tenaga

Bismillah,

271 campuran herba dan akar kayu terpilih yang direbus dan di pek cantik-cantik dalam botol 300ml kemudian diberi nama Jus panah Rangjuna Gold. Apa kegunaannya jus ini?….

Produk ini status pengeluaranya adalah minuman kesihatan. Jus ini tiada campuran bahan kimia berbahaya dan selamat untuk diminum oleh rakyat Malaysia. Kegunaanya sangat banyak…..antaranya..

  1. Dapat merawat mata supaya penglihatan jadi lebih terang dan jelas…ini kesanya admin rasa sendiri selepas 5 hari pengambilan Jus Panah Rangjuna Gold
  2. Selain mata, jika ada masalah resdung berat atau ringan ianya juga sesuai..kena try baru tau betul ke tidak…
  3. Kulit kering, jika minum jus ini kulit perlahan-lahan akan dipulihkan kelembapannya dari dalam badan…ini admin rasaa sendiri naaa…sebab kulit admin ada masalah ini…kesannya dapat dirasakan selepas 5 hari…mantap.
  4. Batu karang juga boleh dirawat…banyak nya…heee..heee. Ini semua maklumbalas positif dari bekas pengguna Jus Panah Rangjuna Gold. Bukan main reka sendiri….buktinya pun ada…
  5. Bagi sesiapa yang ada masalah pembungan air besar….kena try jus ini..sangat bagus dan kesannya dapat dirasakan dalam tempoh 24 jam..kasi cuci bersih segala kotoran dalam perut kerana penyakit berpunca dari makanan yang kita makan dan perut perlu dibersihkan dari masalah..betul ke ni?..heeee…heeee.
  6. Kulit tegang beb…kata Pak Abu selaku saintis yang memperkenalkan produk ini, dapat kesan awet muda adalah salah satu dari fungsi terbaik yang ada pada jus ini. Ini hanya jus beb…bukan ubat naaa…tak perlu cucuk botox dah lepas pada ni…hee..heee…
  7. Pak Abu kata, gigi pun kuat…bukan setakat gigi sahaja..tenaga pun akan kuat juga…ini admin belum dapat merasakanya tetapi pakcik-pakcik dekat Kampung admin……yang admin bagi try minum…depa kata badan jadi ringan….lepas ni boleh terbang laaa depa tu semua..heeee..heee..

Fokus admin try jus ini sedapatnya untuk lawan masalah kulit kering, mata supaya tidak merah dan hilang sensitif pada cahaya berlebihan dan alah pada angin…Selaput pun ada dan harap selaput juga hilang dengan berkat istigomahnya minum Jus Panah Rangjuna Gold ini…Insyallah dan ini hanya ikhtiar dari kita sebagai Manusia yang diberi akal dan ilmu…haaaa…haaaa. Produknya ada dekat bawah…dan takut order dari blog ini…dekat Shopee pun ada…duit banyak…tapi kesihatan kelaut nak buat apaaaaa…..gurau saja…

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

  1. Kunyit hitam
  2. Janggut Tok Adam
  3. Ubi jaga
  4. Batang temusu
  5. Tongkat Ali
  6. Tebu gajah
  7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
  8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu “JUS PANAH RANGJUNA”.

 

Cara guna..

  1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
  2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

  1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

 

14 SUCCESSFUL ORDERS

2924 viewed until today

Jus Kasih Arjuni Gold
Jus Kasih Arjuni Gold
Pakej Bahagia
Pakej Bahagia
Pakej Dropship / Agen
Pakej Dropship / Agen
Pakej Trial
Pakej Trial
Pakej Trial PERCUMA
Pakej Trial PERCUMA
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Sabah / Sarawak
Sabah / Sarawak
Semenanjung Malaysia
Semenanjung Malaysia
Clear
SKU: N/A Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.