Categories
Produk Orang kampung Research & Development

Minuman Kesihatan Jus Panah Rangjuna Gold campuran 271 herba dan akar kayu terbagus untuk rawat resdung dan tambah tenaga

Bismillah,

271 campuran herba dan akar kayu terpilih yang direbus dan di pek cantik-cantik dalam botol 300ml kemudian diberi nama Jus panah Rangjuna Gold. Apa kegunaannya jus ini?….

Produk ini status pengeluaranya adalah minuman kesihatan. Jus ini tiada campuran bahan kimia berbahaya dan selamat untuk diminum oleh rakyat Malaysia. Kegunaanya sangat banyak…..antaranya..

  1. Dapat merawat mata supaya penglihatan jadi lebih terang dan jelas…ini kesanya admin rasa sendiri selepas 5 hari pengambilan Jus Panah Rangjuna Gold
  2. Selain mata, jika ada masalah resdung berat atau ringan ianya juga sesuai..kena try baru tau betul ke tidak…
  3. Kulit kering, jika minum jus ini kulit perlahan-lahan akan dipulihkan kelembapannya dari dalam badan…ini admin rasaa sendiri naaa…sebab kulit admin ada masalah ini…kesannya dapat dirasakan selepas 5 hari…mantap.
  4. Batu karang juga boleh dirawat…banyak nya…heee..heee. Ini semua maklumbalas positif dari bekas pengguna Jus Panah Rangjuna Gold. Bukan main reka sendiri….buktinya pun ada…
  5. Bagi sesiapa yang ada masalah pembungan air besar….kena try jus ini..sangat bagus dan kesannya dapat dirasakan dalam tempoh 24 jam..kasi cuci bersih segala kotoran dalam perut kerana penyakit berpunca dari makanan yang kita makan dan perut perlu dibersihkan dari masalah..betul ke ni?..heeee…heeee.
  6. Kulit tegang beb…kata Pak Abu selaku saintis yang memperkenalkan produk ini, dapat kesan awet muda adalah salah satu dari fungsi terbaik yang ada pada jus ini. Ini hanya jus beb…bukan ubat naaa…tak perlu cucuk botox dah lepas pada ni…hee..heee…
  7. Pak Abu kata, gigi pun kuat…bukan setakat gigi sahaja..tenaga pun akan kuat juga…ini admin belum dapat merasakanya tetapi pakcik-pakcik dekat Kampung admin……yang admin bagi try minum…depa kata badan jadi ringan….lepas ni boleh terbang laaa depa tu semua..heeee..heee..

Fokus admin try jus ini sedapatnya untuk lawan masalah kulit kering, mata supaya tidak merah dan hilang sensitif pada cahaya berlebihan dan alah pada angin…Selaput pun ada dan harap selaput juga hilang dengan berkat istigomahnya minum Jus Panah Rangjuna Gold ini…Insyallah dan ini hanya ikhtiar dari kita sebagai Manusia yang diberi akal dan ilmu…haaaa…haaaa. Produknya ada dekat bawah…dan takut order dari blog ini…dekat Shopee pun ada…duit banyak…tapi kesihatan kelaut nak buat apaaaaa…..gurau saja…

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

  1. Kunyit hitam
  2. Janggut Tok Adam
  3. Ubi jaga
  4. Batang temusu
  5. Tongkat Ali
  6. Tebu gajah
  7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
  8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

  1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
  2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

  1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

Video…

 

 

1460 SUCCESSFUL ORDERS

14722 viewed until today

Jus Kasih Arjuni Gold
Jus Kasih Arjuni Gold
Jus Panah Rangjuna Gold
Jus Panah Rangjuna Gold
Pakej Bahagia
Pakej Bahagia
Pakej Trial PERCUMA
Pakej Trial PERCUMA
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Sabah / Sarawak
Sabah / Sarawak
Semenanjung Malaysia
Semenanjung Malaysia
Clear
SKU: N/A Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.

Categories
Research & Development

Cara pos barang Shopee untuk penjual kategori makan komisen daripada bisnes dropship

Bismillah,

Sambung kisah sebelum ini iaitu…..Dapat pengalaman baru selepas aktif kembali jadi penjual di Shopee

Cara-caranya bagaimana?…jika printer tak ada, produk dikawal oleh HQ dan berada pulak jauh beratus kilometer dari lokasi kita buat bisnes dropship…caranya, ikut saja langkah mudah di bawah…

  1. Selepas terima tempahan….tunggu pihak Shopee tentukan syarikat penghantaran yang dicadangkan…layan saja karenah si Shopee tu…hee…heee..
  2. Bila sudah keluar butang untuk ” Terima Shipping Arrangement” dan status “pending” sudah hilang maka  klik terus butang ” Terima Shipping Arrangement ” ..
  3. Nanti akan dibawa masuk ke Seller Center dan klik My Shipment…
  4. Lihat produk yang ditempah, hujung sekali sebelah kanan klik Print Waybill
  5. Memandangkan bukan kita yang nak pos barang tersebut, maka klik butang download waybill dan hantar ke HQ untuk mereka cetak sendiri waybill tersebut…guna app Telegram atau Whatsapp pun boleh untuk hantar waybill ini…tak perlu guna email bagai..untuk cetak dan muat turun waybill secara aman damai, elok guna PC atau laptop…guna smartphone dah macam setting bodo jadinya…buat serabut sahaja.
  6. Pandai-pandai laa HQ cari cawangan syarikat penghantaran yang tertera dekat waybill tersebut….
  7. Maka selesai sudah masalah tidak boleh kemas kini no tracking secara manual untuk kegunaan peniaga level dropship…
  8. Tunggu barang sampai ke pembeli dan sehingga hasil jualan dimasukkan oleh Shopee ke wallet milik akaun kita. Bila sudah bertimbun dalam wallet baru withdraw…
  9. Akhir sekali ulang langkah no 1 sehingga langkah no 8 saaaaaaampai bila-bila…selagi Shopee masih ada sengat laaa..

Cara di atas, kos penghantarannya admin pasang FREE SHIPPING dan kos pos tersebut semua HQ yang bayar….heee..heee. Emm, shipping jimat kos yang disediakan oleh pihak Shopee pun ada..siapa yang nak jimat kos penghantaran…..disarankan untuk guna cara tersebut. Apa hal nak simpan stok banyak-banyak dekat rumah……jika bisnes dropship dah ada…jimat modal…makan komisen jualan kan lebih bagus… kenapa pilih Shopee? kerana Shopee masih ada sengat dan senang untuk dapat jualan…Kali ini barang apa admin try jual?…lihat di bawah..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya…


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

  1. Kunyit hitam
  2. Janggut Tok Adam
  3. Ubi jaga
  4. Batang temusu
  5. Tongkat Ali
  6. Tebu gajah
  7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
  8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

  1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
  2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

  1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

Video…

 

 

1460 SUCCESSFUL ORDERS

14723 viewed until today

Jus Kasih Arjuni Gold
Jus Kasih Arjuni Gold
Jus Panah Rangjuna Gold
Jus Panah Rangjuna Gold
Pakej Bahagia
Pakej Bahagia
Pakej Trial PERCUMA
Pakej Trial PERCUMA
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Promosi RAMADHAN Beli 2 dapat 3 PERCUMA 1
Sabah / Sarawak
Sabah / Sarawak
Semenanjung Malaysia
Semenanjung Malaysia
Clear
SKU: N/A Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.