Categories
Kewangan Pengurusan Kewangan Research & Development

Teknik Dan Formula Cara Simpan Duit Ini Memang Berkesan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hujung bulan 11/2014, baki wang simpanan boleh dikatakan turun sehingga ke tahap kosong. Macam tidak percaya dengan apa yang telah berlaku.

Purata pendapatan bersih dari urusniaga internet sekitar RM 1800 ke RM 2000 sebulan ( pendapatan blogger kampung ). Haa..haaa…….ke mana perginya semua pendapatan yang telah diperolehi?. Setelah kajian dibuat, ternyata salah satu sebabnya adalah duit bocor sana sini ( akibat penggunaan tidak terkawal ).

Bermula pertengahan bulan 11/2014, operasi menyimpan duit secara bersistematik telah dijalankan dan sehingga tarikh posting ini dterbitkan pihak admin telah berjaya menyimpan sebanyak RM 495 ( untuk tempoh 2 bulan percubaan ). Emmm, boleh pulak menyimpan dan ternyata selama ini pihak admin telah tersalah cara dan tersalah guna teknik pengurusan kewangan, terutama sekali bab cara untuk menyimpan duit dengan betul. Jadinya, teruskan membaca jika anda berminat untuk mencuba cara yang dimuat naik ini.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kisah bab duit ini akan bermula.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

Al-kisahnya, semua perkhidmatan di atas tidak lagi aktif. Tarikh ianya tidak aktif pada tahun 2019 dan pada tahun tersebut pihak admin telah berjaya keluar dari hambatan masalah kewangan sepenuhnya hasil dari pengalaman, kajian dan keazaman yang berlaku sebelum ini. Kepada yang berhajat untuk buat hal yang sama, boleh sertai group telegram t.me/cryptonian dan guna formula yang dibentangkan di dalam group tersebut. Harap info ini membantu.

JAMINAN

Wang pendaftaran akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah selesai tempoh pelaksanaanya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Categories
Open source Research & Development

Kelemumur Tahap Kritikal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kelemumur tahap kritikal bersama rangkaian organisasi terancangnya mampu untuk merebak sampai ke bahagian kening, belakang telinga, cuping telinga dan mungkin boleh sampai ke bahagian dada ( jauhnya kawasan dia ) dan yang agak ketara bahagian muka terutamanya bawah kelopak mata.

Try macam-macam cara…

Bermacam-macam shampoo dah guna tetapi tidak mendatangkan kesan yang memuaskan. Ikut penglaman admin, bila makan ubat resdung kelemumur tersebut secara automatik akan hilang dan kesimpulan dari kisah itu tahulah bahawasanya kelemumur tersebut adanya hubung kait dengan penyakit resdung. Biasanya akan ada keruping-keruping kering pada bahagian yang admin sebutkan dekat atas tadi. Kesan negatifnya, rambut akan cepat gugur dan sentiasa rasa gatal-gatal pada kulit kepala yang lain macam gatalnya dan kelemumur jangan cakap laa ( sangat banyak ). Jika sudah sampai ketahap kritikal seperti yang disebutkan tadi,pasti la risau kan? dan tidak pulak menunjukkan tanda-tanda ianya akan pulih. Kulit muka sentiasa kering, kasar dan ada sel-sel kulit mati seperti kelemumur terutamanya dibahagian kening ( serangan bahagian muka ). Jika tumbuh jerawat, maka jerawat tersebut lain macam banyaknya. Kisah ini semua adalah berdasarkan kepada penglaman sendiri dan punca awalnya yang dapat dikesan adalah kesannya bermula dari hobi suka makan terlalu banyak char kuay tiaw..haaaa..haaa.

Ini ubat resdung tersebut…

ubat resdung

Nak di jadikan cerita dan yang menyebabkan admin rasa lega dari dua masalah tadi adalah set shampoo LaBourse dan ubat resdung ( kesan sementara ). Mula-mula cuba set shampoo Labourse,  masaalah kelemumur hilang dan rambut gugur juga berkurangan tetapi hanya boleh bertahan untuk tempoh 1 hari macam tu sahaja ( kelemumur cepat ada ). Lain-lain bahagian belum lagi jumpa penawarnya, terutama bahagian kening dan belakang telinga. Nak dijadikan kisah, selang 2 minggu cuba pulak ubat resdung untuk hilangkan masalah gatal-gatal pada muka. Dalam tempoh 3 hari kesanya mula terasa iaitu kelemumur bahagian kening, belakang telinga dan cuping telinga kian pulih dan hilang sikit demi sedikit. Kelemumur di kepala hampir tiada dan gatal-gatal kulit kepala pun telah berkurang. Sekarang ini baru admin tahu, yang set shampoo sahaja tidak memadai jika di dalam badan kita ada aktiviti kuman resdung. Adakah kuman resdung punca kepada penyakit tersebut?….

Ini set shampoo….

Itu haaaa contoh produknya ( tak payah cari dekat farmasi, memang tak ada produk ini dekat sana ). Ubat resdung tu pulak tak ada KKM kerana bukan produk yang dibuat untuk tujuan komersil. Ianya dijual secara off market hanya kepada mangsa-mangsa penyakit resdung tertentu sahaja.

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.