Categories
Affiliate program dan dropshipping

Dropship Kasut Dan Beg

Komisen bermula dari 15% sehingga 70%. Standard komisen yang aktif adalah 20%. Rasa nak bantu diri sendiri tambah pendapatan? boleh baca dan grab tawaran ini. Tq.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita

2 replies on “Dropship Kasut Dan Beg”

Salam hormat,

Untuk kasut ni dah tak aktif buat masa ini. Supplier kasut sangkut PKP dan stok tak boleh masuk. Emmm, boleh try satu lagi produk kami yang lagi lumayan iaitu jadi marketer untuk projek marketing specialist….jika berani Telegram admin team pemasaran kami di alamat En @asaikedah. Tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *