Categories
Dropshipping

Dropship terkini Jitra komisen RM15

Jom! tambah pendapatan….

Bismillah,

Mana-mana suri rumah yang tinggal di kawasan Jitra, Alor Setar dan Changlun dan berminat untuk tambah pendapatan secara dalam talian….boleh cuba rezeki dan test kepakaran masing-masing untuk jadi dropship kepada produk yang disediakan oleh syarikat Warisan ACM.

Komisen HQ bayar RM15 untuk setiap unit..Tak perlu simpan stok dan penghantaran diuruskan oleh pihak HQ.

Produk memang senang untuk dijual….produknya boleh dilihat dekat bawah…..cuba laaaa, tak cuba mana nak tau hasilnya kaaannn?.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.


Produk laku keras repeat order tinggi | Komisen RM15 seunit | Bagus untuk merawat MATI PUCUK, SENGGUGUT TERUK, SAKIT LUTUT BAHAGIAN PELIPAT

Video…

 

Riwayat pengeluar

Warisan ACM Enterprise
Kampung Perupuk, Kubur Panjang
06750 Pendang, Kedah.

 

Pertanyaan tentang dropship dan produk, whatsapp 01132229401 atau Telegram ke En @maketmakers 

 

Suri rumah dialu-alukan untuk jadi agen dropship….dan HQ kataaaa….bayar komisen kepada peserta dropship adalah lebih baik berbanding memberikannya kepada syarikat iklan berbayar….

Kepada yang tekan butang di bawah, apabila sudah siap buat tempahan…sila maklumkan kepada admin yang bertugas untuk jadi dropship. Harap dapat kerjasama.

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

13333 viewed until today

  1. Tidak perlu simpan stok…
  2. Penghantaran diuruskan oleh pihak HQ…
  3. Risiko produk tidak terjual tidak akan berlaku…
  4. Kos untuk jadi agen RM78 sahaja. Akan DAPAT bersamanya 1 unit jus dari mana-mana variasi yang disediakan iaitu  Jus Panah Rangjuna Gold atau Jus Kasih Arjuni gold.
  5. Produk senang untuk dijual..
  6. Bahan kempen disediakan + tutorial
  7. Produk memang selamat untuk digunakan, telah menjalani uji makmal secara sah dan mendapat pengesahan MOH dibawah status minuman kesihatan.
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Produk laku keras repeat order tinggi | Komisen RM15 seunit | Bagus untuk merawat MATI PUCUK, SENGGUGUT TERUK, SAKIT LUTUT BAHAGIAN PELIPAT”

Your email address will not be published.

Leave a Reply

Your email address will not be published.