Categories
Affiliate program dan dropshipping

Dropshipping Kacang Pistachio Untuk Tambah Pendapatan Tambahan

Aktiviti tambah duit yang sudah terkurang dan cari duit raya dengan aktiviti perniagaan dropship.
Buat masa ini risiko kerugian untuk perniagaan dropshipping boleh dikatakan hampir kepada tiada. Emmmm, untuk newbie yang masih baru dengan cara kerja perniagaan dropship, tutorial kerja-kerja pemasaran juga turut disediakan secara percuma dan boleh didapati di channel ini t.me/uolmy.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk tambah duit raya dan duit poket yang telah terkurang, boleh cuba untuk melibatkan diri dan buat bisnes dropship kacang pistachio yang telah disediakan ini. Projek ini dikendalikan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Salah satu daripada team pemasaran yang aktif di dalam kerja-kerja pemasaran secara online untuk projek membasmi kemiskinan tegar.

  1. Margin untung RM 25 sahaja ( harga berubah mengikut harga pasaran semasa ) dan
  2. Penyertaan adalah percuma.

Dropship Kacang Pistachio

Buat masa ini risiko kerugian untuk perniagaan dropshipping boleh dikatakan hampir kepada tiada ( jika berurusan dengan team t.me/niaga24jam sahaja, pengendali lain itu diluar bidang kuasa kami ) . Emmmm, untuk newbie yang masih baru dengan cara kerja perniagaan dropship, tutorial kerja-kerja pemasaran juga turut disediakan secara percuma dan boleh didapati di channel ini t.me/uolmy.

Kepada yang berminat untuk mencuba rezeki masing-masing, sila masej admin team pemasaran t.me/niaga24jam.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *