Categories
Marketing

Group Usahawan Telegram Malaysia

Ada sesiapa lagi peniaga offline dan online yang nak join group usahawan Telegram di bawah seliaan admin?, sila klik dekat sini https://telegram.me/niaga24jam

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada sesiapa lagi di antara peniaga offline dan online yang berhajat untuk join group usahawan Telegram di bawah seliaan admin?, jka berminat……………sila join group telegram yang ada dekat bawah.

Ini link jemputan terhormat, sila klik dekat sini https://telegram.me/niaga24jam

Boleh iklan segala macam produk termasuk baju carik sekali pun (  Bahan yang tidak patuh shariah dan undang-negara tak boleh iklan  di dalam group ini ). Kami paham, hidup ini perlukan duit dan oleh itu kami sediakan platfom yang tidak seberapa ini untuk kemudahan anda semua. Semoga platfom yang ada ini anda boleh jadikan paip utama untuk sedut seberapa banyak duit dari alam internet ( buat masa ini yang ramainya penjual…heeee…heeee ). Platfom ini untuk tujuan marketing dan untuk buat marketing biarlah ada produk atau services nya yang sesuai dan harap maklum.

Jika produk dan servicesnya sudah ada, tanda harga juga perlu ditonjolkan ( ingat pesan ini…… jika sudah dijanjikan memang itu rezekinya, produk ratusan ribu atau juta-jutaan yang tak masuk dek akal pun pasti akan ada pembelinya nanti…..jadi tak perlu malu untuk tampilkan tanda harga yang berjuta-juta tu )….harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *