Categories
Client Produk Orang kampung Research & Development

Ini bukan ubat resdung tetapi resdung boleh sembuh denganya

Kena try kerana khasiatnya sangat banyak…https://is.gd/r9Rhov

Bismillah,

Hanya minum jus makanan sunnah + campuran akar kayu saja punnnn…

Ini testimoni dari admin sendiri. Simptom resdung yang admin kena hadap sebelum ini TIDAKLAH begitu kritikal. Kulit muka kering, mata merah ada selaput, banyak kelemumur dan belakang cuping telinga kadang-kadang senang luka dan cepat keluar air bisa pada bahagian dalam cuping telinga luar dan belakang…

Sebelum ambil 271 campuran herba akar kayu, admin ada ambil vitamin C 1000mg dalam 2 botol tetapi hanya mampu bertahan untuk atasi masalah kulit kering sahaja…..cerita pun bermula….

Dapat call dari orang syarikat Warisan ACM. Syarikat ini masih baru dan produknya semua berasaskan herba dan akar kayu lokal. Dapat tugas untuk buat kerja-kerja pemasaran laaaaa kisahnya…biasanya bila nak buat kerja-kerja pemasaran, prestasi produk kena try dulu baru boleh buat cerita yang sebenarnya kan?…Try 1 botol produk utama mereka iaitu Jus Panah Rangjuna Gold 300ml…..dan ini hasilnya yang admin terima untuk penyakit yang berkaitan dengan resdung..

Resdung admin tidak seteruk mana pun…tetapi untuk makan char koe tiaw tu masih perlu berhati-hati. Terlebih makan…..kesanya nanti cuping telinga dan belakang telinga semuanya akan dapat masalah……Selepas 5 hari pengambilan Jus Panah Rangjuna Gold…..

Ini haaa hasilnya

 1. Mata merah sudah berkurang dan tidak lagi sensistif kepada cahaya dan angin. Boleh mengadap komputer kembali untuk tempoh yang lebih lama seperti 6 tahun yang lalu…mantap..
 2. Kulit kering sudah tiada dan rasa lebih lembab dan lebih selesa
 3. Kulit muka jadi lebih cekang kiranya kearah awet muda..
 4. Kelemumur pelik sudah tiada. Tiada lagi salji kelemumur. Kelemumur ini, shampoo biasa tak jalan. Yang dah kena tau laaa kesanya..

Kesimpulanya….Resdung ini seranganya tak akan habis…

Dalam 271 campuran air rebusan herba dan akar kayu tersebut, admin tidak tahu mana satu herba dan akar kayu yang memainkan peranan utamanya dan yang sangat kuat fungsinya untuk lawan penyakit resdung…..ini baru beberapa sahaja kesan positifnya yang dapat dikesan dan admin akan terus try lagi beberapa botol untuk korek kesan yang lain-lainya….Yang pentingnya jus herba akar kayu ini Halal, tiada campuran bahan kimia berbahaya, sudah dapat kelulusan untuk dipasarkan kepada orang awam di bawah status minuman kesihatan.

Untuk pengguna yang ada ada masalah resdung, elok cuba produk ini…pasti puas hati..Produknya ada dekat bawah dan juga boleh didapati dengan mudah dekat Shopee.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

 1. Kunyit hitam
 2. Janggut Tok Adam
 3. Ubi jaga
 4. Batang temusu
 5. Tongkat Ali
 6. Tebu gajah
 7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
 8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

 1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
 2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

 1. Percuma

Komisen Dropship

 1. 1 unit RM20

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

39 SUCCESSFUL ORDERS

34290 viewed until today

SKU: N/A Category:

Tonton Video

Ujian makmal..  
Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *