Categories
Perniagaan Research & Development

Jangan Dibiarkan Kosong

Kongsi ruangan kosong yang ada di dalam premis perniagaan jika tidak mampu. Buka kepada pembekal luar dan premis perniaggaan yang kurang produk berpotensi besar untuk kehilangan pelanggan adalah tinggi.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Masuk kedai saja nampak banyak ruang-ruang yang dibiarkan kosong tampa produk ( mungkin out of stock ) oleh tokey kedai.

Dari satu pandangan lagi, jika kekurangan modal perniagaan dan sering tidak mencukupi dan tidak mampu untuk kemaskini stok yang dah kehabisan. Elok dibuka sahaja ruangan kosong itu untuk orang lain yang berminat untuk masuk dan letakkan apa-apa barang yang berkaitan dekat ruangan kosong tersebut. Tokey kedai makan komisen pun okay dah. ( pantang larang bila masuk kedai, tiba-tiba banyak barang yang diperlukan tidak ada ).

Jangan menyusahkan pelanggan dan hilangkan kepercayaan pelanggan yang sedia ada dan jika ingin bertahan lebih lama di dalam bidang perniagaanperlu lebih kretif dan berani. Harap -tokey-tokey kedai dapat berbuat sesuatu dan ambil manfaat dari luahan pendapat ini.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *