Categories
Aktiviti Hujung Minggu Research & Development

Jika Anda Sakit Lutut Contact No Ini

Buat masa ini, support lokasi merangkumi sebelah Utara sahaja terutamanya kawasan Kodiang, Jitra, Perlis, Alor Setar, Changlun dan yang jauh sikit kena mai sendiri laaaa. Kaedahnya bebas dari pengaruh Jin…heee…heeee..

Assalamualaikum dan salam hormat,

Contact / telegram / whatsapp no ini +6011 3222 9401. Ini no admin yang jaga blog ini….heeee…heeeee dan tugasan untuk memperbetulkan masalah sakit lutut dan beberapa bahagian sendi terpilih ini admin buat secara part time sahaja.Tugasan harianya adalah seperti biasa iaitu selaku cryptocurrency trader, web developer dan internet marketer.

Kaedah rawatan……

Ilmu tuning urat saraf ini, admin dapat free sahaja. Jadinya, jika ianya disimpan macam tukun tidak berguna pun tak elok juga kaaannnnn?………Buat masa ini, support lokasi merangkumi sebelah Utara sahaja, terutamanya kawasan Kodiang, Jitra, Perlis, Alor Setar, Changlun dan yang jauh sikit kena mai sendiri laaaa…Teknik tuning dan setting urat saraf ini admin tak guna kaedah jampi segala bagai, paksa suruh beli produk atau ubat-ubatan tertentu pun tidak ada dan guna khidmat Jin jauh sekali laaaa… Heee..heeeee, untuk kes patah qriuk dan terlucut sendi segala bagai, yang tu admin surrender dan bab tu admin belum dapat ilmunya. Admin hanya tuning dan setting urat saraf sahaja buat masa ini. Setakat ini sakit lutut, pinggang dan lenguh-lenguh bahagian bahu macam kena cucuk dengan jarum, insyaallah boleh dicuba keberkesananya.

Jangan lupa simpan no tu dan bila perlu sila contact admin. Kesembuhan itu milik ALLAH.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *