Categories
Bitcoin Cryptocurrency Open source Research & Development

Keuntungan 700% Sehingga 1000% Setahun

Ada juga peluang yang semacam ini….setahun 700% sehingga 1000% keuntungan….macam tidak percaya..

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tajuk di atas adalah anggaran kasar keuntungan yang pernah berlaku pada tahun 2017. Tempat berlakunya kejadian tersebut adalah di platfom cryptocurrency exchange dan peratusan tersebut hanya terbatas untuk aktiviti perdagangan matawang digital iaitu Bitcoin.

Yang telah berlaku…

Perkiraan diambil pada bulan mac hingga april / 2017 dan pada ketika itu harga anggaranya sekitar 1 BTC / RM5000 dan penutup hujung tahun 2017 harganya sekitar RM80 ribu ( rujuk platfom cryptocurrency exchange masing-masing ). Hampir 1500% juga keuntunganya…..cara yang dipraktikkan adalah sangat mudah iaitu beli dan simpan sehingga hujung tahun….sebelum ianya dicairkan.

Rebut peluang ini..

Tetapi untuk dapat hasil yang sebegitu rupa, sekurang-kurangnya asas trading cryptocurrency perlu dipersiapkan terlebih dahulu. Semasa karangan ini dimuat naik, ada lebih kurang 1400++ cryptocurrency yang sedang menanti untuk diperdagangkan. Emmmmm……….tunggu apa lagi dan jika terlebih berani, rebut sahaja peluang yang ada ini dan tambat segala masalah berkaitan kewangan di tiang letrik yang berdekatan…dan dibiarkanya ia beristirehat di situ dengan aman sebelum ikatanya dibuka kembali sebagai tanda sudah terbebas.

Untuk kegunaan newbie..

Newbie yang berhajat untuk belajar asas trading cryptocurrency dari zero sampai pandai, boleh saja whatsapp/telegram pihak admin ditalian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Keuntungan 700% Sehingga 1000% Setahun”

Tidak untuk tahun 2018/19. Cerita kegumbiraan tersebut hanya diberikan kepada pelabur yang mengenali cryptocurrency seawal 2009/2014. Itu semua ganjaran di atas kesabaran mereka terhadap kemampuan cryptocurrency. Bagi pelabur 2018/2019, hari anda pasti akan tiba dan yang dijangkakan setakat ini harga BTC sahaja akan mampu untuk mencecah paras USD100k. Fikir-fikirkan lah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.