Categories
Affiliate program dan dropshipping

Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20%

Komisen buat masa ini setakat 20% sahaja. Plan ke depan akan up sampai 50% dan produk buat masa ini memang mudah jual dan memang ada permintaan. Apa pun mai survey platfom dulu dan kalau ngam baru on.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen buat masa ini paling tinggi pihak admin boleh bagi setakat 20% sahaja ( ke depan belum tau lagi dan harap boleh naik sampai 50% ).

Produk syok sendiri tetapi killer produk ( bukan produk pembunuh ). Kiranya kalau pandai buat marketing sure boleh jual lahhhhh. Tidak disertakan dengan protokol affiliate yang mengarut sehingga sukar untuk dapat komisen. Buat masa ini sistem masih lagi dalam fasa pemasangan peringkat akhir ( boleh guna 80% )perlu diberi nafas baru yang lebih segar,  yang lama ada masalah server senak perut jadi kena buang mana yang tidak patut dan bagi segar kembali. Berminat, boleh daftar sekarang ( buat masa ini pendaftaran adalah percuma, sistem run 100% pendaftaran akan dikenakan yuran kesungguhan ). Heee…heeee.

Platfom boleh tengok dekat sini pendaftran program affiliate dan jika ada sebarang pertanyaan boleh saja whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: internet kalau guna untuk bisnes boleh duit, guna untuk provokasi masuk lokap pun boleh jadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *