Categories
Cryptocurrency Decentralized Open source Research & Development

Komuniti Digibyte Malaysia P2P Exchange

Dibuat khusus untuk kegunaan komuniti Digibyte( DGB ) dan BTC di Malaysia supaya ianya SELAMAT, JIMAT KOS dan CEPAT. Boleh laa dari tak ada langsung….pemilik coin yang ada nilai juta-juta coin disarankan guna yang berbayar….dekat group ini untuk geng ikan bilis.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Projek dan idea ini terbit dari salah satu komuniti cryptocurrency yang ada di Malaysia. Projek ini yang diselenggara dengan menggunapakai format utamanya iaitu OPEN SOURCE, DEX dan P2P ( separa manual ). Dibuat khusus untuk kegunaan komuniti Digibyte( DGB ) dan BTC di Malaysia supaya ianya SELAMAT, JIMAT KOS dan CEPAT.

Motif utamanya hanyalah untuk memudahkan komuniti Digibye, BTC di Malaysia untuk exchange crypto terpilih ke Ringgit Malaysia bilamana perlu sahaja. Kepada yang berminat, boleh saja sertai private group tersebut dan link ada dekat bawah. Emmmmmmmmm….lengkap kesemua proses transaksi, fee yang akan dikenakan tidak sampai kepada RM 0.01 sen( untuk digibyte ). Ianya tersangat lahh murah dan pada kebiasaanya yang melibatkan BTC berkemungkinan besar akan ada lebihan caj terhadap network fee kerana telah sedia maklum untuk BTC, network fee nya tidak begitu stabil pada waktu ini dan harap maklum. Emmmmmm, platfom ini hanya support untuk aktiviti exchange sahaja dan trading nya tidak diserap masuk ( nak trading sila layan platfom exchange ).

Projek ini 100% coin dan kunci rahsia nya dikawal selia oleh pemilik wallet dan kebarangkalian untuk kena kencing seperti yang dikhabarkan di media-media masa oleh third party wallet milik platfom exchange adalah hampir kepada tiada. Laporan bedah siasat tamat setakat ini sahaja.

Tak jemput tetapi jika rasa berguna dipersilakan untuk……………masuk.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Link: t.me/p2pmyr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *