Categories
Perniagaan Produk Kecantikan

La Bourse Shampoo Tonic Essence

Jangan baca, nanti terbeli kan susah..sudah ramai yang terbeli dan ter-repeat order.

Assalamualaikum,

Bagi mereka-mereka yang ada masalah kelumumur, gatal kulit kepala, rambut gugur yang serius elok cuba shampoo jenama La Bourse.

Jika perlukan rawatan yang lebih mantap lagi, kena tambah conditioner( lama-lama sekali guna ) dan tonic. Kalau tak repeat order saja sangat. Memang berkesan dan admin salah seorang dari pengguna produk ini. Harganya berapa? murah sahaja satu set RM 89 ( harga boleh berubah pada bila-bila masa ).

Masalah kelemumur dan rambut gugur juga boleh berpunca dari penyakit resdung. Jika selepas penggunaan set rawatan rambut dari jenama La bourse ini tidak berkesan, berkemungkinan besar anda ada masalah penyakit resdung. ( berdasarkan pengalaman admin ). Alternatifnya admin terpaksa support dengan produk yang boleh mengatasi masalah resdung, pihak admin guna produk tradisional buatan orang kampung sahaja ( tidak terdapat di pasaran ).

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp / telegram / wechat / viber / sms pihak admin bertugas di talian  +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Set Shampoo Labourse dan Penawar Resdung

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *