Categories
Pelaburan SEO

Malaysia SEO Combat Ranking

Sesi R&D SEO untuk pasaran Malaysia sedang diuji. Bukan senang nak combat SEO. Ini pun salah satu dari pelaburan. Jika berjaya, habuanya memang lebat laa, sebaliknya berlaku kena try lagi.

Assalamualaikum,

Tajuk sahaja bahasa orang putih. Isi di dalam Bahasa Melayu. Nak buat macam mana? admin orang Melayu.

Yang ini salah satu lagi projek yang sedang diusahakan oleh pihak admin untuk combat SEO ranking. Untuk memantapkan lagi ilmu SEO yang sedia ada, pihak admin perlu perbanyakan sesi R&D dan ini adalah sebahagian darinya.  Alhamdulillah, setakat ini 60% content marketing sudah berjaya menempatkan diri  di dalam senarai search engine terpilih di page pertama dan kedua ( ada juga yang dinyah keluar oleh pemilik seach engine, jeles laa tu ).

Ranking dah okay, tetapi keyword pulak negetif ( jarang – jarang di cari dan diguna oleh pengguna ). Pointnya di sini, kena guna keywords yang bersesuaian dan yang bersangkutan dengan keperluan pengguna. Baru bermakna jika berada di page pertama dan kedua.

Hasil R&D ini akan dapat diketahui dalam tempoh 1 bulan dari sekarang ( nampaknya Google masih mengekalkan konsep lama untuk update ranking ) bila agaknya Google nak percepatkan benda ni.

Berminat untuk melanggan perkhidmatan SEO page pertama dan kedua dengan kos yang berpatutan, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *