Categories
Produk Orang kampung

Mati pucuk isteri dibolehkan minta fasakh

Ayuh kaum lelaki, kita ikhtiar dan berubat –

Bismillah,

Berubat dan terus berubat dan jangan putus asa….bab isteri dibolehkan minta fasakh itu bukan urusan admin dan admin tidak mahu masuk campur urusan tersebut…

Sebolehnya kaum lelaki perlu berusaha mencari penyembuhnya sebelum perkara diatas berlaku….Boleh?…admin tidak suka buat cerita kosong atau sekadar memberi motivasi…usaha..usaha..usaha tetapi bagaimana cara usahanya?…

Boleh cuba cara ini…..dan ini cara tradisional yang menggunapakai bahan-bahan seperti makanan sunnah + akar kayu tempatan terutamanya campuran tongkat ali, madu lebah, habbatus sauda dan yang lain-lainya lagi…..maklumat tentang produk ini ada di bawah…

Memang padu….bukan instant hasilnya dan bagi kaum lelaki yang ada masalah mati pucuk biarpun sudah bertahun-tahun mengalaminya…cuba dan amalkan minum JUS PANAH RANGJUNA GOLD….Insyaallah, menjadi. Tetapi perlu bersabar dan perlu diberi ruang dan masa untuk bahan-bahan tersebut bekerja dan merawat segala bahagian dalam tubuh badan yang bermasalah sehingga pulih kembali. Ada yang dapat kesan dengan cepat dan ada yang lambat….pokok pangkalnya perlu bersabar.

Pengalaman admin sendiri, setelah habis minum 3 botol JUS PANAH RANGJUNA GOLD…..baru admin dapat rasa kesannya yang sangat ketara. Tenaga dan semangat untuk bersama pun semakin bertambah dari yang sebelumnya….Jus ini ada banyak kegunaan yang lain-lainnya juga..nak tahu kesannya, kena lahhh cuba kemudian baru cerita dekat admin apa kesan sebelum dan selepasnya…heeee…heeeee. Jus ini tidak sama dengan ubat-ubat perangsang segera yang dijual dan ada dipasaran…berbeza sama sekali dan ianya dibuat untuk tujuan kesihatan yang menyeluruh….

Tidak perlu malu, boleh dibeli dekat Shopee dan juga boleh masej admin untuk sebarang tempahan…pastikan yang 100% original. Order dari admin memang sah 100% direct dari HQ jus ini iaitu syarikat Warisan ACM.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba…


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

 1. Kunyit hitam
 2. Janggut Tok Adam
 3. Ubi jaga
 4. Batang temusu
 5. Tongkat Ali
 6. Tebu gajah
 7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
 8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

 1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
 2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

 1. Percuma

Komisen Dropship

 1. 1 unit RM20

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

40 SUCCESSFUL ORDERS

39765 viewed until today

SKU: N/A Category:

Tonton Video

Ujian makmal..  
Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *