Categories
Pelaburan Projek Pasang Siap Research & Development Web & Blog Activity

Mesin Buat Duit 24 Jam

Sesiapa sahaja boleh memilikinya. Beroperasi sebagai mesin buat duit secara 24 jam dan sesuai untuk semua peringkat pengguna.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tidak lain dan tidak bukan, mesin buat duit tersebut adalah blog. Kena jadi blogger la jawabnya kalau nak guna mesin ini.

Berapa kosnya?. Tidak mahal, pihak admin caj RM 4800 12900 sahaja. Siap dipasang dengan kompenan-kompenan pentingnya sekali dan yang selayaknya untuk sebuah mesin buat duit. Jika berhajat untuk pasang sendiri, anggaran KASAR dalam RM 150 ke RM 450 macam tu sahaja ( basic ).Murah kan? pihak admin rasa elok pasang sendiri kerana lebih murah dan menjimatkan ( risiko tanggung sendiri )

Berapa anggaran pendapatan yang bakal diperolehi dari mesin seperti ini?

Pendapatan mengikut projek yang sedang diusahakan. Projek besar maka hasilnya pun besar jika projek kecil hasilnya pun kecil. Blog ini sesuai untuk berbagai-bagai jenis projek terutama yang melibatkan marketing / pemasaran dan bermacam-macam kegunaan lagi ( ikut kretiviti tuan blog ).

Memang menarik dan mesin ini beroperasi 24 jam kecuali server down. Jika kena dengan projek dan kena dengan permintaan semasa, memang masuk sakan laaa dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila whatsapp / telegram / wechat / viber / call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

One reply on “Mesin Buat Duit 24 Jam”

Tidak seperti urusan jual beli biasa, mesin ini akan mengeluarkan barangan yang diinginkan setelah kita membuat pembayaran dengan cara memasukkan sejumlah coin,syiling mahupun wang kertas ke dalam mesin tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *