Categories
Research & Development Underground Project

Modal Bawah RM 2000 sahaja

Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara ringkas ini. Tetapi ingat! invest sana sini risikonya agak mengentarkan jiwa.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Projek apa pulak ni? modal bawah RM 2000. Skim apakah ini? skim tersontot ka? atau skim cepat kaya?.

Ini bukan skim cepat kaya atau tersontot segala bagai tu semua. Ini aktiviti investment tahap tinggi dan sangat berisiko tinggi untuk hilang kesemua wang pelaburan ( dalam prospektus pelaburan semua ada tulis ayat yang semacam ini ). Tidak perlu bimbang, ada cara untuk kurangkan risiko kerugian jika berlaku sesuatu diluar jangkaan. Allah dah kata orang yang berilmu dan beriman ALLAH akan angkat darjat mereka.

CERITA DIA MACAM INI,

Ada sebuah syarikat berstatus enterprises. Sedang beroperasi dan  prestasi kewangan syarikat memang cantik setakat ini. Pemilik syarikat berhajat untuk mengembangkan  lagi bisnes yang sedia ada  ( tak mau pinjam guna sistem riba ). Jadinya, satu keputusan telah dibuat iaitu 30% saham syarikat akan dijual kepada pelabur-pelabur yang  berminat. Baki 70% lagi akan dipegang oleh pemilik syarikat.

Sesiapa yang berminat, ada bajet lebih dan suka invest dengan cara yang semacam ini boleh contact pihak admin untuk info seterusnya.

Maklumat lanjut, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/S: Lambat kena tinggaiiii…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *