Posted on Leave a comment

Nak Berniaga Kasut?, Boleh Singgah Dan Pilih Dekat Sini

Stok kasut yang baru sampai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat sini ada kasut boot, kasut sukan dan beberapa pilihan kasut sneakers. Emmm……..status kasut semua baru dan tidak dilupakan juga spring kasut pun ada.

CARA-CARANYA BAGAIMANA?

Kasut ini semua dijual secara borong dan harga memang mampu beli ( borong ikut standard harga di Malaysia ). Ada setengah pemborong minta harga kilang…………perrghhhh memang menyusuk kalbu la ayat tu ( jangan dok buat lagu tu ). Nak ambil ikut harga kilang kuantiti kena besar banggggg  oiiiiiii. Setakat 50 pasang bukan tapak untuk harga kilang lagi. Status kasut memang cun.

Biasanya dalam seguni, pihak admin akan cuba sumbat 30 sehingga 50 pasang kasut ikut tempahan ( kuantiti boleh pilih ). Jadinya, kasut yang sampai nanti MIX SAIZ & DESIGN ( banyak pilihan yang semacam ini baru senang sikit nak jual ).  Lagi sekali nak tanya, harga macam mana?.

HARGA KIRA MACAM MANA?

Harga kasut bermula dari RM23.50 sehingga RM 235 sepasang. Harga macam ini biasanya ikut brand, kualiti dan jenis kasut yang ditempah. ( bukan harga pukoi rata ). Harga ni semua belum masuk kos pos.

Maklumat lanjut sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

Like, Tanda Sokongan Padu (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *