Categories
Marketing Pelaburan SEO ( Search Engine Optimization ) Web & Blog Activity

Pakar Blog SEO Malaysia

Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.

Assalamualaikum,

Kos bid untuk kata kunci SEO Malaysia RM6.70 sen ( waktu artikal ini dikarang ), manakala untuk kata kunci SEO sahaja kos bid yang disarankan oleh pihak google adalah RM7.24 sen ( waktu artikal ini dikarang ).

Kosnya mahal dan hanya sesuai untuk mereka-mereka yang banyak duit sahaja dan bagi blogger picisan, menggunakan segala skill SEO adalah pilihan paling terbaik. Skill SEO biasanya harus bergabung kuasa dengan blog atau laman web untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. Bagi blogger yang mahir bab SEO, kemahiran tersebut lebih kurang sama seperti memiliki sebuah lubuk emas.

Blogger yang bijak boleh convert blog atau laman web tersebut menjadi mesin buat duit yang boleh beroperasi 24 jam tanpa henti. Boleh bayangkan tak?. Admin salah seorang darinya yang terlibat dalam bidang ini sejak 2006 lagi ( peringkat baru belajar ).

Ini salah satu contoh perkhidmatan yang telah berjaya diaplikasian dan dimanfaatkan oleh pihak admin ( salah satu cabang pendapatan ). Untuk perkhidmatan SEO listing di page pertama dan kedua sahaja, pihak admin caj paling murah RM500 sehingga RM 5000 ( nama pun pakar..hheee…hheeee ). Itu belum masuk hasil dari content marketing lagi. ROI untuk SEO memang sangat-sangat menguntungkan. Usahawan-usahawan yang baru hendak meningkat naik disarankan supaya mengunapakai kaedah ini ( content marketing + SEO ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *