Categories
Produk Kecantikan

Pengedar Dan Stokis Diperlukan

Pengedar dan stokis diperlukan untuk produk baru kami. Penyertaan anda amat dialu-alaukan. Pertanyaan sila call/whatsapp ke talian 018 2090 577.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dengan sukacitanya dimaklumkan, 2 produk terbaru dari kami iaitu Feminime fresh dan Amazing Fresh Mineral Deodorant telah pun memasuki pasaran Malaysia.

Untuk menjayakan hasrat kami bagi menyebar luaskan produk ini ke serata negeri di Malaysia, beberapa pengedar dan stokis kawasan diperlukan. Sebelum itu sila lihat info yang berkaitan dibawah:

FEMININE FRESH

  • Herbnie Feminine Fresh dirumuskan untuk kebersihan keintiman wanita bagi  mengekalkan  kesegaran dan keyakinan.
  • Membantu mengetatkan dinding vagina, mencegah jangkitan yang menyebabkan bau yang tidak menyenangkan,mencegah keputihan, kegatalan dan mengembalikan kecerahan semulajadi kulit dan mengekalkan keseimbangan kelembapan di bahagian vagina.
  • Rasakan kesegaran keintiman anda dalam setiap cucian.
    Herbnie Feminine Fresh mempunyai bahan-bahan formulasi semula jadi terpilih. Anda akan berasa benar-benar bersih dan segar sepanjang hari. 100% Tiada bahan kimia berbahaya, pH seimbang, dan dermatologi formulated.

FEMININE FRESH

AMAZING FRESH

  • Amazing Fresh Mineral Deodorant diperbuat daripada garam mineral semula jadi dan benar-benar bebas daripada alkohol.
  • Deodorant tahan lama ini adalah 100% tulen semula jadi dan sesuai untuk kulit sensetif. Ia perlahan-lahan mengetatkan liang kulit mengurangkan peluh berlebihan dan sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak.
  • Amazing Fresh meninggalkan satu halangan pelindung yang tidak dapat dilihat dan menghalang pertumbuhan bakteria yang menyebabkan bau pada kulit anda dan membolehkan kulit anda untuk bernafas.  Ia tidak melekit atau berminyak yang boleh meningalkan kesan pada pakaian.
  • Amazing Fresh telah dirumus dengan menggunakan bahan organik  yang akan mengekalkan proses pengeluaran toksin melalui peluh dan menghalang pembiakan bakteria seterusnya mengekalkan kesegaran badan sepanjang hari tanpa bau yang tidak selesa.
  • Untuk kesan berpanjangan gunakan  serta-merta selepas mandi, sekali sehari akan membuatkan anda kekal segar 24 jam.

AMAZING FRESH

Sebarang pertanyaan untuk menjadi stokis dan pengedar yang sah, sila call/whatsapp ke talian 018 2090577 ( Puan Ninie )

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *