Categories
Marketing Perniagaan

Pengiklanan Online

Teknik pengiklanan harga bajet dan berkesan untuk pemilik perniagaan yang ingin meluaskan lagi kawasan jajahan perniagaan.

Salam hormat,

Pekhidmatan pengiklanan ini khusus untuk pemilik perniagaan yang ingin meluaskan lagi kawasan jajahan perniagaan yang sedia ada melalui online.

Teknik yang digunapakai adalah content marketing + SEO.  Cara ini bersifat jangka masa panjang dan menjimatkan. Dari segi ROI, teknik ini mampu menjimatkan kos pemasaran dan sangat-sangat menguntungkan. Bagaimana perkara ini boleh berlaku?.

  1. Jangka hayat pengiklanan yang disediakan 1 tahun.
  2. Pembayaran yang dikenakana adalah setahun sekali.
  3. Kandungan pengiklanan boleh ubah.
  4. Sasaran utama adalah lubuk pengguna yang datang dari Google search ( 93% pengguna internet di Malaysia menggunakan perkhidmatan ini ).
  5. Dan banyak lagi .

Maklumat lanjut berkaitan perkara ini, boleh rujuk diruangan pengiklanan.

Teknik ini diadaptasi dari pengalaman syarikat-syarikat besar dari US ketika mereka berhadapan dengan masalah kewangan dan teknik ini sedikit sebanyak telah membantu menyelamatkan syarikat mereka dari terus ditutup atau bankrap secara keseluruhan.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas. Boleh whatsapp / telegram / wechat ( niaga24jam ) / viber / call ke +6011 3222 9401 ( En Zam ) atau tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

Jumlah trafik bersifat perniagaan yang sering singgah di blog niaga24jam.com

Carta kunjungan trafik ke blog 2014
Carta kunjungan trafik ke blog 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *