Categories
Marketing Perniagaan Perniagaan Perabot Kayu Jati

Perabot Jati Napoh

Untuk peminat dan peniaga perabot kayu jati. Di kedah pun ada pusat jualan dan pameran perabot kayu jati. Stok banyak dan ruang pameranya pun luas.

Assalamualaikum,

Khusus untuk peminat perabot  kayu jati. Di negeri Kedah rupa-rupanya ada pusat jualan dan pameran perabot kayu jati berkualiti tinggi, stok banyak dan ruang pamerannya pun luas dan besar.

Segan pulak pihak admin nak cerita bab harga dekat sini. Bagi peminat perabot kayu jati, elok luangkan sedikit masa untuk datang dan lihat sendiri semua koleksi perabot kayu jati yang ada dekat pusat jualan ini. Banyak pilihan dan pemiliknya pun sangat baik dan berbudi bahasa ketika bercakap.

Pihak admin sempat ambil beberapa keping gambar terkini untuk rujukan pihak anda semua yang berminat. Sila rujuk dekat bawah. Untuk pembeli dari jauh anda  tak perlu bimbang, jika berminat boleh berhubung dengan pihak admin untuk urusan jual dan beli. Penghantaran disediakan buat masa ini.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

4 based on 1 reviews

8 replies on “Perabot Jati Napoh”

Alamat saya tak ingat, lokasi dekat RTC Napoh jarak 5 kilo dari RTC jalan menghala ke Pekan Padang Sera dekat simpang 4 ( kawasan industri Napoh ), Kedah. Try google map…

Tak pasati saya pun…ini daha lama sangat saya muat naiknya. Lokasi kedai dia jalan Napoh Padang Sera, berdekat simpang empat sebelum sampau Napoh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *