Categories
Marketing Open source Research & Development

Platfom Tumpang Untuk Kerja-Kerja Marketing

Cuba dulu baru tau hasilnya…..

Assalamualaikum dan salam hormat,

Benda yang sangat berguna ini admin buka tawaranya untuk kegunaan usahawan internet dan juga usahawan offline yang aktif di Malaysia sahaja. Ini platfom tumpang yang berfungsi untuk iklan dan grab buyer berpotensi dari search engine.

Kena cuba cara ini…

Ada option yang diberi secara percuma dan ada yang dikenakan sedikit fee dan yang tidak membebankan ( server kena sewa, jika semua free elok buat sendiri ). Platfom ini telah dibuat dengan teliti supaya ianya mesra SEO ( search engine optimization ). Biasanya iklan yang bernasib baik akan tersenarai secara hendsome dekat ranking muka pertama atau kedua di beberapa search engine terpilih. Proses untuk memuat naik iklan hanya sekali sahaja dan lain-lain urusan marketing akan dikendalikan oleh mesin selama mana mesin tersebut masih aktif. Biasanya mesin yang digunakan aktif 24/7 selama 360 hari kecuali server down ( kira sendiri kelebihanya ).

Posting sekali saja…

Ini merupakan salah satu dari caranya untuk membuat marketing tanpa perlu bersusah payah untuk posting sana…posting sini….masuk group sana buat spamming dekat group tu..send email sana, send whatsapp ke group itu dan ini……cara tu penat….cuba cara santai ini sama…

Untuk mencuba, sila masej kepada pihak admin yang bertugas dan untuk produk terpilih sahaja admin akan bantu untuk buat marketing ikut cara ini dan harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *