Produk Musim PKP

Income Tambahan Untuk Admin Group Dan Channel Telegram

Hanya perlu jadi hos kepada bot Telegram….tersangat mudah.

 

Syarat-syaratnya…
Admin kepada Telegram group atau channel yang aktif.
Member kepada group iklan dan informasi t.me/niaga24jam.

Selamat majujaya semua.

Bagaimana caranya?….masej admin bertugas.

Category:

Punya Masa Untuk Membaca

 • Apa Hausboom Buat Untuk Melariskan Produk Mereka?
  Ini teknik pemasaran yang dikongsi oleh boss kumpulan pemasaran Hausboom. Semoga bermanfaat. Bukan kaleng-kaleng punya info nooo.
 • Hard Sell Dan Soft Selling
  Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh menyebabkan kita ni sebagai peniaga akan hilang satu peluang yang telah sedia ada dan peluang itu hanya menunggu timing yang betul sahaja untuk beraksi bagi pihak kita.
 • Bagaimana Mau Menjadi Kaya Di Zaman Ini?
  Begini caranya, invest saja sebahagian dari wang kertas yang masih tersisa di dalam mana-mana projek yang terkait dengan dunia cryptocurrency.
 • Teknik Pemasaran Untuk Peniaga Internet
  Assalamualaikum Tuan-tuan dan puan-puan, Apa khabar? dan bertemu sekali lagi, hari  ni kita sembang bab teknik pemasaran pulak. Inilah bab yang paling syok dan paling penting sekali yang perlu peniaga internet ambil tahu. Kalau boleh kuasai 20% dari sebahagian teknik pemasaran itupun  sudah ok. Dulu masa saya mula-mula aktif dalam perniagaan internet, perkara yang selalu […]

TAWARAN MENARIK

Pemasangan Sistem Tempahan Katering Dan Homestay

RM 650.00

Kepakaran team kami adalah membuat pemasangan sistem tempahan untuk bisnes katering dan homestay. Sistem tempahan yang ringkas tetapi lengkap fungsinya dan perlu dimiliki oleh setiap usahawan katering dan homestay di Malaysia.

 

*Deposit 50% diperlukan, baki berikutnya diselesaikan apabila kerja-kerja pemasangan terakhir telah selesai.

Category:
Kepakaran team kami adalah membuat pemasangan sistem tempahan untuk bisnes katering dan homestay. Dengan siapnya sistem tempahan seperti ini, kerja-kerja pemasaran akan jadi lebih mudah untuk dikendalikan. Apa yang team t.me/niaga24jam sediakan adalah….
 1. Sistem tempahan yang lengkap tetapi telah diringkaskan untuk kemudahan pengguna dan pemilik sistem itu sendiri.
 2. Sangat mesra pengguna.
 3. Server laman web yang laju.
 4. Mesra smartphone adalah ciri-ciri terkini yang diambil serius.
 5. HTTPS dan banyak lagi kemudahan lain-lainya.
Demo sistem tempahan: Sistem tempahan homestay. Sebarang pertanyaan, sila Telegram admin team pemasaran t.me/niaga24jam yang bertugas iaitu En @asaikedah.