Posted on Leave a comment

Rawatan Resdung Cara Tradisional

ubat resdung

Assalamualaikum dan salam hormat,

Apa itu resdung?. resdung adalah radang pada rongga-rongga sinus di dalam tulang muka yang bersambung dengan hidung.

TANDA-TANDA TERKENA PENYAKIT RESDUNG

  1. Gatal-gatal muka
  2. Kerap bersin
  3. Muka berjerawat
  4. Selsema
  5. Hidung tersumbat
  6. Gatal telinga
  7. Gatal kulit kepala / kelemumur banyak dan sukar hilang
  8. Ada banyak blackhead dan whitehead ( tidak semestinya )

APAKAH ADA UBAT RESDUNG TERBAIK UNTUK MERAWAT DAN MELAWAN KUMAN RESDUNG?

Ya! sudah tentu ada. Boleh guna cara perawatan moden dan cara perubatan tradisional. Nak tahu apa ubat resdung yang pihak admin guna?. Admin guna ubat resdung kampung,  yang mana bahan utamanya terdiri daripada beberapa jenis herba terpilih yang mudah dan ada yang susah untuk didapati. Produk keluaran orang islam, tinggal di kampung dan produk keluaranya admin letak status 5 star. Ubat dalam bentuk kapsul dan dalam sebotol ada 30 biji sahaja tetapi tak ada KKM.

Ubat ini memang stok sangat limited dan hanya boleh didapati di tempat admin sahaja. Yang kurang bestnya adalah produk ini tidak terjual di mana-mana kedai ubat atau farmasi berdekatan yang ada di tempat anda dan juga ditempat admin. Cara terbaik untuk mendapatkan stok adalah, kena berkunjung ke beberapa lokasi singgahan utama peniaga produk tanpa KKM Ini sahaja. Harga tak mahal, sekitar RM 30 ke RM 35 macam tu sahaja.

ADAKAH INI UBAT RESDUNG TERBAIK?….

Rasanya tidak dan jawapan paling baik adalah, kena cuba dan rasai sendiri bagaimana ubat ini bertindak. Jika tidak berkesan, jangan bimbang, boleh cuba produk lain yang berlambak dipasaran. Mengikut pengalaman admin dan sebelum terjumpa produk ini, admin dah cuba 3 ke 4 jenis produk yang diistiharkan berkesan untuk merawat penyakit resdung tetapi semuanya kurang bernasib baik dan sehinggalah berjumpa dengan peniaga yang jual ubat resdung dari herba yang tanpa KKM ini. Emmmmm, admin sempat guna 3 botol sebelum stop disebabkan radang resdung sudah berkurangan dari kebiasaan.

TEMPAHAN SECARA ONLINE

Tidak dibuka untuk tempahan, tetapi untuk dapatkan info berkenaan produk ini, sila whatsapp/telegram/ pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *