Categories
Marketing Perniagaan

Set Rawatan Masalah Kelemumur Dan Rambut Gugur

Bagi yang ada masalah rambut gugur, kelemumur dan gatal kulit kepala yang serius. Sila cuba produk ini. Insyaallah berkesan.

Assalamualaikum,

Ada masalah dengan kelemumur, rambut gugur yang teruk dan gatal kulit kepala yang serius?. Apa kata anda cuba produk ini pulak.

Jenama produk ini La Bourse ( Paris ). Admin merupakan salah seorang pengguna produk ini dan maklumat yang disampaikan ini kebanyakanya datang dari pengalaman admin sendiri. Masalah utama admin adalah rambut gugur yang serius dan kelemumur. Selepas 1 minggu menggunakan produk ini, admin sudah dapat rasa kesanya iaitu rambut gugur dan kelemumur sudah berkurang tetapi belum 100% berkesan kerana masalah resdung.

Satu lagi punca kelemumur dan gatal kulit kepala adalah penyakit resdung. Macam mana admin dapat tahu? bila admin spray tonic untuk menggalakkan pertumbuhan rambut baru jenama La Bourse, kulit kepala akan menjadi pedih. Jadi admin cuba makan majun mutiara ( tidak ada di pasaran ). Alhamdulilah selesai 3 masalah iaitu RESDUNG, KELEMUMUR dan RAMBUT GUGUR.

Bagi yang ada masalah seperti di atas, set rawatan yang disyorkan adalah:

  1. Shampoo La Bourse + tonic – untuk rambut halus dan kurang. Harga RM 64 + pos laju.
  2. Shampoo La Bourse + tonic + conditioner – untuk rambut lebat. Harga RM 89 + pos laju.
  3. Untuk lain-lain keperluan sila rujuk di sini PRODUK LA BOURSE

Untuk ubat resdung rasanya anda boleh guna mana-mana produk yang ada di pasaran tetapi jika berminat dengan majun mutiara, sila berhubung dengan pihak admin.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila berhubung secara terus dengan pihak admin yang bertugas. Boleh whatsapp / telegram / wechat ( niaga24jam ) / viber / call ke +6011 3222 9401 atau tinggalkan komen anda di bawah.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Set shampoo labourse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *