Jom sertai kelas FB Ads Coach Syahril | PERCUMA

“Susah nak dapat leads berkualiti dari FB ads sekarang. Sebab tu semua dah beralih ke platform satu lagi.”

Betul ke?

Ya betull, jika anda sendiri yang tak pandai nak setting iklan. Memang ke laut dalam lah iklan tersebut.

Jom sertai kelas FB Ads dengan Coach Syahril.

0 SUCCESSFUL ORDERS

7 viewed until today

Categories: ,

Kenapa kena join klinik bisnes ni?

  1. Percuma : Tiada bayaran. Anda hanya perlu luangkan masa untuk belajar
  2. Sesuai untuk beginner :Jangan risau kalau tak pernah dengar pun pasal FB Ads sebelum ni. Coach Syahril ajar dari A to Z.
  3. Certified trainer : Sharing direct dari Coach Syahril, certified Digital Marketing trainer.
  4. Interaktif : Peluang untuk tanya soalan secara direct kepada Coach Syahril.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Susah nak dapat kelas FB Ads PERCUMA kat luar tauu.

Klik link di bawah untuk join group, link zoom akan kami share di group ini.