Categories
Dropshipping Kewangan Pelaburan Pendidikan Pengurusan Kewangan

Simpanan Untuk Persekolahan Anak-Anak

Simpanan pendidikan anak-anak. Untuk yang bergaji kecil dan sikit bagaimanakah cara yang sangat berkesan untuk menyimpan?. Boleh cuba cara yang ada dekat sini.

Assalamualaikum,

Belum ada simpanan untuk persekolahan anak-anak?. Jika begitu belajarlah menyimpan dari sekarang.

Tidak cukup duit untuk menyimpan kerana kos sara hidup tinggi dan gaji pulak sikit. Emmmmmmhhh… jangan begitu kerana kos pendidikan dimasa akan datang mungkin akan lebih mahal dan tinggi dari yang ada sekarang ini. Jadi bagaimana?

Masalah admin sebelum ini adalah tidak pandai simpan duit dan bukan kerana tidak cukup duit. Oleh kerana tidak pandai dan tidak tahu cara untuk menyimpan duit jadi admin sentiasa beranggapan bahawa  duit yang admin dapat itu sikit dan tidak pernah cukup. Anggapan ini salah sebenarnya. Kenapa pulak?, kerana ALLAH adalah sebaik-baik pemberi rezeki. Mana mungkin rezeki yang diberi itu tidak cukup. Jadinya di sini ilmu menyimpan duit itu penting.

Yang ini formula cara simpan duit yang di gunapakai oleh pihak admin. Semudah 1…2….dan….3 sahaja. Cara mudah tetapi sungguh berkesan. Bagi yang berminat untuk belajar formula ini, sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kekusutan bab duit akan terburai nanti.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *