Categories
Perniagaan internet

Singgahshops.com kini beroperasi

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan.

Sekadar ingin berkongsi maklumat. Singgahshops.com kini telah beroperasi walaupun tidak secara sepenuhnya. Laman web berkonsepkan sistem kedai online yang ringkas ini telah dibagunkan lebih kurang 3 minggu yang lalu oleh pihak saya.Konsep yang dibawa pada kali ini adalah ringkas, mudah dan menarik.

Jika di lihat secara sekilas pandang, laman web berkonsep sistem kedai online singgahshops.com ini memang nampak ringkas dan biasa-biasa sahaja. Ini kerana faktor kelajuan, mudah dan juga mesra dengan pengguna di beri penekanan utama. Harap-harap laman web singgahshops.com ini akan mendapat sambutan dan dapat diterima dengan seadanya oleh pengguna internet amnya. Jom kita tengok sekilas pandang ( bahasa pelik telah dibawa masuk ) laman web ini dibawah :

Untuk merasai sendiri pengalaman secara live bagaimana laman web ini berfungsi, sila rujuk demo laman web sistem kedai online singgahshops.com dekat sini: http://singgahshops.com.

Jika ada yang berminat untuk memiliki laman web sistem kedai online seperti mana singgahshops.com. Tuan-tuan dan puan-puan boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut seterusnya yang lebih lengkap atau tuan -tuan dan puan-puan boleh juga guna ruangan komen yang ada disediakan secara percuma dibawah untuk sebarang pertanyaan.Buat masa ini harga masih boleh dirunding dan masih lagi berada pada tahap yang mampu untuk dimiliki. Jadi bertindak sekarang..

Sampai disini sahaja dan untuk pemilik singgahshops.com terima kasih banyak-banyak kerana sudi menjadi sebahagian daripada pelanggan niaga24jam.com.Semoga peniagaan tuan dan puan akan bertambah majujaya hendaknya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *