Categories
Research & Development

Sistem Pemasaran Tiga Serangkai

Untuk satu sistem pemasaran tiga serangkai yang lengkap ini kosnya sekitar RM 30 ribu. Mahal kan?, jadinya buat dan pasang sendiri adalah lebih baik.

Billionaire

Assalamualaikum dan salam hormat,

SEO + AFFILIATE + DROPSHIPPING. Inilah sistem pemasaran yang akan dipasang. Apa kelebihan yang ada pada sistem pemasaran tiga serangkai ini?.

Ianya alat pemasaran yang akan bekerja untuk suatu tempoh jangka masa panjang yang mana berkeupayaan untuk meningkatkan ROI syarikat apabila sistem ini telah berfungsi secara 100%. Dengan adanya alat ini, kos pemasaran sudah tentu dapat dijimatkan ( kos pemasaran dan pengiklanan adalah kos belum pasti untuk dapat hasil ). Dengan adanya alat ini, kos belum pasti dapat dikurangkan. Mungkin dapat dikurangkan sehingga 60% ke 80% dan mungkin boleh sampai ke 100% ( akan melibatkan proses yang agak ketat ).

Sistem utama berjalan secara 24 jam dan secara online ( kecuali server down ) dan offline bergantung kepada komitmen sistem bantuan berikutnya iaitu dropshipping.

Basic kepada sistem pemasaran ini pihak admin sudah terangkan dekat atas ( sila baca dekat atas ). Kalau rajin boleh hacking, cracking dan developed sendiri sistem tersebut. Part SEO memang agak turf sikit laaaaa…. berbanding lagi 2 sistem sokongan yang perlu ada. Jangan minta admin pasangkan alat ini, kosnya mahal. Untuk satu sistem pemasaran 3 serangkai yang lengkap ini kosnya sekitar RM 30 ribu. Mahal kan?, jadinya buat dan pasang sendiri adalah lebih baik.

Pertanyaan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sistem ni admin dapat sebab suka hacking, cracking dan R&D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *