Categories
Homestay Research & Development

Sistem Tempahan Online Ringkas Untuk Kegunaan Pemilik Homestay

Sistem tempahan terbaik, mudah dan cepat dan inilah sistem tempahan bisnes zaman PKP paling sesuai….

Assalamualaikum dan salam hormat,

Inilah sistem ringkas yang admin selalu guna untuk menerima segala tempahan yang berkaitan dengan bisnes homestay dan sistem ini beroperasi secara online 24 jam kecuali pelayan utama laman web mengalami masalah.

Sangat mesra pengguna…

Sangat mesra pengguna dan mesra smartphone. Pemilik dan pengusaha homestay atau lain-lain perkhidnatan yang berhajat untuk memiliki sistem ringkas yang serupa ini, boleh lah meneliti dengan lebih serius konsep sistem tempahan yang admin cuba ketengahkan ini. Sangat sesuai untuk kegunaan para pengusaha homestay yang serius ( acah-acah boleh guna platfom tumpang yang free ). Selain dari bisnes homestay, sistem ini juga boleh digunakan untuk pelbagai lagi jenis perkhidmatan lain seperti katering, kerja kawin, sewa pengangkutan, kelas tambahan dan banyak lagi.


PEMASANGAN SISTEM TEMPAHAN ONLINE UNTUK BISNES KATERING, HOMESTAY, TRANSPORT DAN LAIN-LAIN LAGI.

RM 1,650.00

Untuk test kelajuan Wordpress cloud server, klik link dibawah. Domain name percuma disediakan jika perlu.

  1. Untuk hos sistem tempahan bisnes katering
  2. Booking transport
  3. Sistem tempahan homestay secara online
  4. Dan banyak lagi.

Pertanyaan & support, masej En @maketmayker.

0 SUCCESSFUL ORDERS

Category:

Berapa kos yang diperlukan?…

Berapa kos yang diperlukan untuk proses pemasangan sistem yang sebegini?. Untuk sistem yang serupa ini, admin caj RM1800 sahaja. Untuk menjimatkan kos, admin cadangkan supaya anda semua cuba explorasi dulu, buat dan pasang sendiri secara try n error ( nak pasang sistem ni tak payah mana, cuma perlukan sedikit ilmu yang berkaitan dengan server, hosting, domain name dan setup sistem keselamatan untuk server laman web ). Tak boleh juga, baru contact pihak admin untuk proses bantuan pemasangan berikutnya ( berbayar ). 

Test run sistem yang telah dipasang…

Untuk test sistem secara live, sila rujuk di sini https://is.gd/3ksUG7

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen RM 450 untuk setiap jualan yang berjaya. Sesiapa yang tengah cari SUMBER PENDAPATAN TAMBAHAN, boleh cuba tawaran ini dan boleh test kepakaran pemasaran masing-masing power atau tak?. Tak cuba tak tak tahu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *